Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Σούπερ ανατροπή με σούπερ Κέιν

Πρέμιερ Λιγκ: Σούπερ ανατροπή με σούπερ Κέιν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/11/2016 22:59
Η Γούεστ Χαμ βρέθηκε μια «ανάσα» από μεγάλη νίκη στην έδρα της Τότεναμ, όμως δύο γκολ του Χάρι Κέιν στα τελευταία λεπτά (89’, 90+1’ πεν.) έφεραν… τούμπα το ματς (3-2) και επέτρεψαν στην ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο να μειώσει στο -3 τη διαφορά από την κορυφή.

Ο «τυφώνας» με το όνομα… Χάρι Κέιν «χτύπησε» δύο φορές σε 160 δευτερόλεπτα και οδήγησε την Τότεναμ σε σπουδαία νίκη (3-2) επί της Γουέστ Χαμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Έτσι, οι «πετεινοί» έμειναν αήττητοι στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ βρέθηκαν στο -3 από την κορυφή, όπου ισοβαθμούν Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ. Στον αντίποδα, η Γουέστ Χαμ αποχώρησε με άδεια χέρια, όντας μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο είχε φλύαρη υπεροχή στο πρώτο μέρος και στο 24’ ο Αντόνιο έβαλε μπροστά στο σκορ την Γουέστ Χαμ, «γράφοντας» το 1-0 με κοντινή κεφαλιά. Η Τότεναμ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 51', με τον Γουίνκς να βρίσκει δίχτυα με κοντινό σουτ στο ντεμπούτο του ως βασικός με τους «σπερς».

Η Γουέστ Χαμ δεν πτοήθηκε και στο 68’ ξαναπήρε το προβάδισμα με εύστοχο πέναλτι του Λαντσίνι, το οποίο κέρδισε ο Ριντ από τον Γιάνσεν. Ο Ποκετίνο πέρασε αμέσως στο ματς τους Άλι και Σον και η Τότεναμ πίεσε ασφυχτικά για το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό ήρθε στο 89’, με τον Χάρι Κέιν να σκοράρει από κοντά, εκμεταλλευόμενος την ασταθή απόκρουση του Ράντολφ σε σέντρα του Σον.

Οι γηπεδούχοι όχι μόνο ισοφάρισαν, αλλά πήραν και τη νίκη! Στο 90’ ο Σον ανατράπηκε στην περιοχή και ο Κέιν διαμόρφωσε το τελικό 3-2 από την άσπρη βούλα, φτάνοντας τα 5 γκολ σε 7 παιχνίδια πρωταθλήματος.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.