Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πέρασε τα τεστ και παίρνει ελληνικό διαβατήριο ο Ζέκα

Πέρασε τα τεστ και παίρνει ελληνικό διαβατήριο ο Ζέκα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/11/2016 18:40
Ο Κάρλος Ζέκα πέρασε με επιτυχία τα τεστ για να γίνει κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου και το αργότερο μέχρι τις αρχές του νέου έτους αναμένεται να τεθεί άμεσα στη διάθεση του προπονητή της Εθνικής Ελλάδας, Μίκαελ Σκίμπε.

Έτοιμος να αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο είναι ο Κάρλος Ζέκα, καθώς ο αρχηγός του Παναθηναϊκού πέρασε επιτυχώς τα τεστ της Ειδικής Επιτροπής Πολιτογράφησης, που είναι το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Εσωτερικών για την έκδοση ελληνικών διαβατηρίων, την περασμένη εβδομάδα.

Ο 28χρονος κλήθηκε να δώσει συνέντευξη ενώπιον των μελών της επιτροπής, απαντώντας σε ερωτήσεις για τη γνώση της ελληνικής γλώσσας και σε θέματα που αφορούν στην ιστορία και τον πολιτισμό της χώρας μας. Πλέον, απομένουν τα γραφειοκρατικά ζητήματα, τα οποία θα «τρέξει» το Υπουργείο Εσωτερικών. Το τελικό στάδιο είναι η κοινοποίηση του θέματος στην UEFA και τη FIFA προκειμένου να επισημοποιηθεί η ελληνοποίηση του παίκτη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής θα έχει στα χέρια του το ελληνικό διαβατήριο το αργότερο μέχρι τις αρχές του χρόνου, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να τεθεί στη διάθεση του Μίκαελ Σκίμπε για το παιχνίδι της Εθνικής με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες (25/3).

Υπενθυμίζεται ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «γαλανόλευκης» έχει δηλώσει ότι υπολογίζει στον μέσο του Παναθηναϊκού και μάλιστα έχει ήδη έρθει σε επαφή μαζί του:

«Ελπίζουμε να πάρει σύντομα το νέο διαβατήριο, το ελληνικό διαβατήριο. Είναι ένας παίκτης πολύ καλός. Έχω μιλήσει αρκετές φορές μαζί του απ' το καλοκαίρι και θα τον ήθελα στην ομάδα. Παρότι έχω πολλούς και καλούς αμυντικούς μέσους, είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει επιπλέον λύσεις. Περιμένουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να βγάλει το διαβατήριο», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.