Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ομοσπονδία Βοσνίας: «Δεν ήταν φιλοξενία αυτό»!

Ομοσπονδία Βοσνίας: «Δεν ήταν φιλοξενία αυτό»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/11/2016 16:58
Δύο ημέρες μετά την αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης», η Βοσνία πήρε επίσημη θέση για τα όσα έγιναν στο Φάληρο, δείχνοντας διάθεσή να χαμηλώσει τους τόνους, αν και σε άλλα σημεία της ανακοίνωσης ρίχνει… λάδι στη φωτιά.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βοσνίας εξέδωσε ανακοίνωση για όλα όσα έγιναν στο «Γ. Καραϊσκάκης», εκφράζοντας τη διαμαρτυρία και τη θλίψη της για την ελληνική φιλοξενία.

Η ομοσπονδία της Βοσνίας δικαιολογεί τη συμπεριφορά των δικών της οπαδών, σημειώνοντας πως προκλήθηκαν, ενώ σε άλλο σημείο ρίχνει τους τόνους και υπόσχεται καλή φιλοξενία στη Ζένιτσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Σε ό,τι αφορά τα γεγονότα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το ματς στην Αθήνα, τα οποία σίγουρα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως φιλοξενία, εκφράζουμε την διαμαρτυρία και την λύπη μας. Εκτιμώντας την απάντηση της Ελλάδας, όμως, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε μία ευκαιρία στις σχέσεις μεταξύ δύο φιλικών ομοσπονδιών.

Εκφράζουμε την λύπη μας για το γεγονός πως οι οπαδοί μας πανηγυρίζοντας το γκολ έκαναν ένα «αντιαθλητικό φάουλ».

Η συμπεριφορά των οπαδών μας ήταν ακατάλληλη, αλλά η αντίδρασή τους μετά το γκολ πρέπει να κριθεί με μεγαλύτερη ευαισθησία και κατανόηση, καθώς σίγουρα ο λόγος ήταν η πρόκληση με πανό και συνθήματα από τους Έλληνες οπαδούς. Ωστόσο, είμαστε συγκλονισμένοι και μας δίνει μεγάλη χαρά η ώθηση που είχαμε από την εξέδρα για να φτάσουμε σε ένα αποτέλεσμα που μας δίνει ελπίδα για την υλοποίηση του τελικού στόχου.

Γνωρίζουμε ότι η FIFA θα τιμωρήσει όλες τις αντιαθλητικές συμπεριφορές και ότι δεν συνάδουν με τους κανόνες του ποδοσφαίρου.

Ελπίζουμε ότι η FIFA θα δεχθεί μέρος των «συναισθημάτων» των οπαδών μας.
Ευχόμαστε στον δεύτερο γύρο να είμαστε καλοί οικοδεσπότες για όλους τους αντιπάλους, αλλά και να υποδεχθούμε την Ελλάδα ως έναν μεγάλο αθλητικό αντίπαλο και φίλο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.