Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βασιλειάδης: «Να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν άμεσα οι δράστες»

Βασιλειάδης: «Να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν άμεσα οι δράστες»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/11/2016 17:17
Τον άμεσο εντοπισμό όσων ανήρτησαν το εμετικό πανό για τη Σρεμπρένιτσα στο παιχνίδι της Ελλάδας με την Βοσνία ζήτησε από την Ελληνική Αστυνομία ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα (14/11) η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης εξέφρασε την πρόθεση να απαγορευθεί, διά βίου, η είσοδος στα γήπεδα σε όσους ήταν υπεύθυνοι για το φασιστικό πανό, εναντίον των Βοσνίων, που αφορούσε τη σφαγή της Σρεμπρένιτσα.

Παράλληλα, κάλεσε τον Αρχηγό της Αστυνομίας Κωνσταντίνο Τσουβάλα να προβεί σε άμεσες ενέργειες για το ξεκαθάρισμα της υπόθεσης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Γιώργος Βασιλειάδης εκ μέρους του συνόλου της Ελληνικής Κυβέρνησης εκφράζει την απερίφραστη καταδίκη και αποτροπιασμό του για τα όσα έλαβαν χώρα χθες στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», κατά τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ελλάδας – Βοσνίας.

Ο κ. Βασιλειάδης χαρακτηρίζει την ανάρτηση του φασιστικού πανό, εναντίον των Βοσνίων, που αφορούσε τη σφαγή της Σρεμπρένιτσα, από ελάχιστο αριθμό θεατών, απαράδεκτο περιστατικό, το οποίο δεν συνάδει με τις Αρχές και τις Αξίες της Ελληνικής Δημοκρατίας και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει τον Ελληνικό Λαό.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού υπογραμμίζει ότι τέτοιου είδους ανθρωπόμορφα φασιστοειδή δεν έχουν καμία θέση στα ελληνικά γήπεδα, ιδίως στους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας και βρίσκεται ήδη σε συνεννόηση με την Ελληνική Αστυνομία για να εντοπιστούν οι δράστες και να τιμωρηθούν, εκφράζοντας ταυτόχρονα και την πρόθεση να τους απαγορευθεί, διά βίου, η είσοδος στα γήπεδα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.