Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρεμιέρα με νίκη για την Εθνική Νέων!

Πρεμιέρα με νίκη για την Εθνική Νέων!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/11/2016 19:33
Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην «Elite Round» του Euro U19 έκανε η Εθνική Νέων, νικώντας με 2-0 την αντίστοιχη ομάδα της Ουαλίας, στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης.

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στον 6ο όμιλο των προκριματικών η Εθνική Νέων, η οποία επιβλήθηκε με 2-0 της Ουαλίας στο Ρέξαμ.

Η ομάδα του Γιάννη Γκούμα είχε την υπεροχή και στο 59’ ο Μίγκος άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ, βάζοντας μπροστά στο σκορ την Ελλάδα. Το 2-0 ήρθε στο 78’, με τον Νικολάου να βρίσκει δίχτυα με προβολή μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Μίγγος.

Το Σάββατο (12/11) η «γαλανόλευκη» αντιμετωπίζει το Λουξεμβούργο και σε περίπτωση νίκης θα «σφραγίσει» την πρόκριση για την επόμενη προκριματική φάση, την αποκαλούμενη «Elite Round».
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ουαλία: Χέιλ-Μπράουν, Κοξ, Πουλ, Αμπάντου, Ντα Σίλβα, Τζακ Έβανς (76' Λούις), Σμιθ, Χάρις, Γούντμπερν (90' Χάρινγκτον), Κίραν Έβανς (46' Μπρόντχεντ), Ρόμπερτς.

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Βαλμάς, Κατράνης, Ρέτσος, Λάμπρου, Λημνιός, Μίγγος (90' Παυλίδης), Σταθόπουλος (69' Σαμπανίδης), Βρουσάι (78' Οικονομίδης), Νικολάου, Νάτσος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.