Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σιώπης και Κουτρουμπής στην Εθνική

Σιώπης και Κουτρουμπής στην Εθνική

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/11/2016 19:17
Σε δύο νέες κλήσεις, ενόψει του αγώνα με την Βοσνία την Κυριακή (13/11), προχώρησε ο Μίκαελ Σκίμπε, καλώντας για πρώτη φορά τους Γιώργο Κουτρουμπή και Μανώλη Σιώπη. Εκτός λόγω τραυματισμού ο Ταχτσίδης.

Στην αποστολή της Εθνικής για το παιχνίδι με την Βοσνία (13/11) συμπεριλήφθηκαν οι Γιώργος Κουτρουμπής και Μανώλης Σιώπης.

Ο τραυματισμός του Παναγιώτη Ταχτσίδη ανάγκασε τον Γερμανό τεχνικό να καλέσει για πρώτη φορά τον αμυντικό μέσο του Πανιωνίου, ενώ στις κλήσεις του βρέθηκε και ο Γιώργος Κουτρουμπής, αποτελώντας το μοναδικό εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

«Ένα όνειρο ζωής γίνεται πραγματικότητα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που, μετά τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων, θα έχω την τεράστια τιμή να φορέσω και αυτή της Εθνικής των ανδρών. Θέλω να ευχαριστήσω τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Σκίμπε και τους συνεργάτες του, καθώς και τον σύλλογο μου τον Πανιώνιο που μου έχει δώσει την ευκαιρία να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο», ήταν τα λόγια του Μανώλη Σιώπη.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Κουτρουμπής επεσήμανε: «Είναι όνειρο κάθε παίκτη να παίξει στην Εθνική και είμαι πολύ χαρούμενος για την κλήση μου, η οποία ξαφνική αλλά με την παρουσία μου θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, όπως μπορώ, πρώτος εκ των οποίων είναι να νικήσουμε στον αγώνα της Κυριακής με τη Βοσνία / Ερζεγοβίνη. Εύχομαι περαστικά σε όσα παιδιά είναι τραυματίες και δεν ήρθαν ή αποχώρησαν και θέλω να δικαιώσω όσους με εμπιστεύθηκαν και με κάλεσαν στην ομάδα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.