Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ούτε τώρα ο Ηρακλής

Σούπερ Λιγκ: Ούτε τώρα ο Ηρακλής

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/11/2016 21:41
Ηρακλής και Πλατανιάς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Καυτανζόγλειο, με το τελικό σκορ να μην αφήνει καμία από τις δύο ομάδες ικανοποιημένες. Προηγήθηκαν με Αποστολόπουλο (29’) οι φιλοξενούμενοι, ισοφάρισε ο Κυριακίδης (68’) για τον «Γηραιό» που έμεινε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Ηρακλής, στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη, δεν κατάφερε να νικήσει τον Πλατανιά στο Καυτανζόγλειο (1-1) με αποτέλεσμα να μείνει στην τελευταία θέση, όντας η μόνη ομάδα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Πλατανιάς είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, απειλώντας από νωρίς για να ανοίξει το σκορ. Στο 13’ το σουτ του Μανούσου πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 22’ ο Γιακουμάκης δεν πρόλαβε να στείλει στα δίχτυα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μενδρινού.

Ο Ηρακλής, με εξαίρεση ένα άστοχο σουτ του Μοντέιρο (23’), δεν απείλησε στο πρώτο μέρος τον Πλατανιά, ο οποίος στο 29’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Μετά από λάθος του Κούρου, ο Γιακουμάκης γύρισε στον Αποστολόπουλο και αυτός με τρομερό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (46’) ο Πλατανιάς έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ, με τον Περνίς να διώχνει το πλασέ του Γιακουμάκη. Η απάντηση του Ηρακλή ήρθε στο 53’, με τον Ζιαμπάρη να πιάνει την κεφαλιά και τον Σωτηρίου να διώχνει σε κόρνερ.

Η είσοδος του Λάμπρου έδωσε πνοή στον Ηρακλή και στο 68’ ήρθε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Σαραμαντάς έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά, ο Σωτηρίου δεν έκανε καλή έξοδο και ο Κυριακίδης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, ισοφάρισε το σκορ σε 1-1.

Ο Πλατανιάς θα μπορούσε να απαντήσει άμεσα (72’), με τον Γιακουμάκη να κάνει άσχημο τελείωμα απέναντι στον Περνίς. Στο 81' μία σέντρα - σουτ του Μανούσου αποκρούστηκε σε κόρνερ και στο 88’ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι μετά από αναμπουμπούλα στην περιοχή. Ο διαιτητής Σκουλάς έκρινε ότι δεν υπήρχε κάτι μεμπτό και συνέχισε το παιχνίδι. Λίγο πριν το τελικό σφύριγμα της λήξης, ο Ρούσσος έκανε σωτήριο τάκλιν σε γύρισμα από τα δεξιά του Ντίνα για τον Γιακουμάκη, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Ηρακλής παρέμεινε στην τελευταία θέση με 3 βαθμούς και χωρίς νίκη μετά από 8 παιχνίδια. Στον αντίποδα, ο Πλατανιάς έφτασε τους 10 βαθμούς και συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη από τις 17 Σεπτεμβρίου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.