Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Σπουδαία νίκη στο 85’ για Παναιτωλικό

Σούπερ Λιγκ: Σπουδαία νίκη στο 85’ για Παναιτωλικό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/11/2016 17:15
Δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα το ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη στην ΑΕΛ. Με γκολ του Μαρκόβσκι στο 85’ ο Παναιτωλικός κέρδισε με 2-1 τους «βυσσινί» στο Αγρίνιο και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από δύο σερί ήττες. Προηγήθηκαν με Ουαρντά (41’) οι γηπεδούχοι, ισοφάρισε προσωρινά ο Ναζλίδης (54’).

Το κακό δεν… τρίτωσε για τον Παναιτωλικό, αφού μετά από δύο σερί ήττες, οι Αγρινιώτες κέρδισαν με 2-1 την ΑΕΛ και έπιασαν προσωρινά τον ΠΑΟΚ στην 5η θέση με 11 βαθμούς.

Παρά τα τρία γκολ, ο αγώνας είχε λίγες καλές στιγμές, με τα λάθη και τα σκληρά μαρκαρίσματα να κυριαρχούσαν στο πρώτο μέρος. Η ΑΕΛ απείλησε πρώτη στο 4’ με απευθείας φάουλ του Ναζλίδη, ενώ το 11’ ο Βαρέλα έπιασε… αέρα από το ύψος του πέναλτι.

Η επόμενη σημαντική στιγμή ήρθε το 39’, με τον Παναιτωλικό να είχε δοκάρι με σουτ του Ουαρντά έξω από την περιοχή. Η φάση αυτή αποδείχθηκε προειδοποιητική βολή, αφού στο 41’ ο Αιγύπτιος έκανε τη σέντρα σουτ και ο Γιοβάνοβιτς στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός μπήκε πιο δυνατά με στόχο να πετύχει δεύτερο γκολ, ωστόσο στο 54’ η ΑΕΛ «χτύπησε» στην κόντρα και ισοφάρισε σε 1-1. Ο Αβραάμ βρήκε ωραία τον Μαρουκάκη στην πλάτη της άμυνας εκείνος γύρισε την μπάλα και ο επερχόμενος Ναζλίδης ισοφάρισε το σκορ για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη.

Μετά την ισοφάριση, οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο στο 72’ ο Παναιτωλικός είχε δοκάρι με την κεφαλιά του Τομανέ. Δύο λεπτά μετά το σουτ του Κλέσιο έξω από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ και στο 85’ οι γηπεδούχοι πέτυχαν το νικητήριο γκολ. Ο Κλέσιο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μαρκόβσκι με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ τους Αγρινιώτες. Στο 88’ ο Κυριακίδης πραγματοποίησε μεγάλη απόκρουση σε σουτ του Μαρουκάκη και το2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.