Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άφησε εκτός Τσόρι και Μαρίν ο Μπέντο

Άφησε εκτός Τσόρι και Μαρίν ο Μπέντο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/11/2016 22:50
Ο Πάουλο Μπέντο ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι, αφήνοντας εκτός τον Τσόρι αλλά και τους Μαρίν, Ντε Λα Μπέγια και Σιόβα. Δείτε τους «εκλεκτούς».

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού (6/11, 19:30) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Πάουλο Μπέντο ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς», αφήνοντας εκτός τον Τσόρι Ντομίνγκες για λόγους τακτικής.

Εκτός έμεινε και ο Ντε Λα Μπέγια, ο οποίος παρότι έκανε μία προσπάθεια να προλάβει το ντέρμπι, τελικά δεν τα κατάφερε. Ο Πορτογάλος «έκοψε» και τους Μάριν, Σιόβα, Ρομαό, ενώ αντίθετα συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Πάρντο.

Όσο για το σχήμα που φέρεται να έχει στο μυαλό του ο Μπέντο, οι Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς, Φορτούνης, Σεμπά, Ελιουνούσι και Ιντέγιε έχουν το προβάδισμα, ενώ παίζεται μία θέση ανάμεσα σε Ελαμπντελαουί και Ρέτσο.

Η 18άδα αποτελείται από τους Μποτία, Μπουχαλάκη, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνη, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρέτσο, Σεμπά και Βιάνα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.