Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Πεντάρα κορυφής η Τσέλσι!

Πρέμιερ Λιγκ: Πεντάρα κορυφής η Τσέλσι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/11/2016 21:21
Η Τσέλσι, παίζοντας κατά διαστήματα διαστημικό ποδόσφαιρο, διέλυσε με 5-0 την Έβερτον στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και με πέντε σερί νίκες ανέβηκε προσωρινά μόνη στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ! Αζάρ (19’, 56’), Αλόνσο (20’), Κόστα (42’) και Πέδρο (65’) οι σκόρερ.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα η Τσέλσι! Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε ισοπέδωσε με 5-0 την Έβερτον στο «Στάμφορντ Μπριτζ», έχοντας ευκαιρίες και δοκάρι για περισσότερα τέρματα.
Το 3-4-3 που εφαρμόζει ο Ιταλός τεχνικός μετά την ήττα από την Άρσεναλ έχει μεταμορφώσει πλήρως την Τσέλσι, που βρίσκεται πλέον στην κορυφή με 5 σερί νίκες και 16-0 τέρματα.

Τα πάντα τελείωσαν σε διάστημα ενός λεπτού. Στο 19’ ο Αζάρ άνοιξε το σκορ με τρομερό διαγώνιο σουτ ενώ στο επόμενο λεπτό, ο Μάρκος Αλόνσο πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Στεκέλεμπουργκ, διπλασιάζοντας το προβάδισμα των «μπλε». Οι Λονδρέζοι ήταν καταιγιστικοί, με τον Μόουζες να σημαδεύει το δοκάρι στο 33’ και τον Ντιέγκο Κόστα να βρίσκει δίχτυα στο 42’, φτάνοντας τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα.

Η Έβερτον δεν μπορούσε σε κανένα σημείο να ακολουθήσει το ρυθμό της Τσέλσι, η οποία έφτασε σε 4ο γκολ στο 56’. Ο Πέδρο έδωσε με τακουνάκι στον Αζάρ και αυτός με τρομερή ενέργεια και εξίσου εντυπωσιακό τελείωμα «έγραψε» το 4-0, δείχνοντας πως έχει ξεχάσει για τα καλά τα… περσινά.

Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 65’ ο Πέδρο, ο οποίος από κοντά, σε φάση που ξεκίνησε από τρομερή ατομική ενέργεια του Κόστα. Παρά τις αλλαγές, η Τσέλσι συνέχιζε να πιέζει για περισσότερα γκολ, ωστόσο ο Στεκέλεμπουργκ με κάποιες σωτήριες επεμβάσεις, γλιτώσε την Έβερτον από βαρύτερο σκορ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.