Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Σάμαρη αλλά χωρίς Μανωλά η αποστολή της Εθνικής

Με Σάμαρη αλλά χωρίς Μανωλά η αποστολή της Εθνικής

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/11/2016 22:38
Ο Μίκαελ Σκίμπε ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τα δύο παιχνίδια με Λευκορωσία (φιλικό) και Βοσνία (προκριματικά Μουντιάλ), συμπεριλαμβάνοντας σ’ αυτήν τον Ανδρέα Σάμαρη, όχι όμως και τον Κώστα Μανωλά.

Τους ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τους δύο εντός έδρας αγώνες, τον φιλικό με τη Λευκορωσία (9/11, 21:15) και τον επίσημο για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 με την Βοσνία (13/11, 21:45), ανακοίνωσε ο Μίκαελ Σκίμπε.

Σε σχέση με τις αναμετρήσεις με Κύπρο και Εσθονία, εκτός έμεινε ο Κώστας Μανωλάς, που έχει χτυπήσει στη μύτη, ο Χοσέ Χολέμπας που ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τη Εθνική, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ομοσπονδιακός προπονητής είναι οι: Καπίνο, Καρνέζης, Γλύκος, Παπασταθόπουλος, Οικονόμου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης, Μανιάτης, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Πέτσος, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Φορτούνης, Διαμαντάκος, Καρέλης, Μήτρογλου και Βέλλιος.

Η αποστολή της Εθνικής Ανδρών θα συγκεντρωθεί τη Δευτέρα 7/10/2016 και την ίδια ημέρα θα προπονηθεί στις 17:00 στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Η προπόνηση θα είναι κλειστή για τους φιλάθλους και τα ΜΜΕ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.