Βαρύ πρόστιμο σε ΠΑΟΚ για τη φωτοβολίδα

Βαρύ πρόστιμο σε ΠΑΟΚ για τη φωτοβολίδαΠρόστιμο ύψους 29 χιλιάδων ευρώ θα κληθεί να πληρώσει ο ΠΑΟΚ εξαιτίας της φωτοβολίδας που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα χρειαστεί να βάλουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λιγκ επέβαλε στον «δικέφαλο» πρόστιμο 29.000 ευρώ, κυρίως για την φωτοβολίδα που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και διέκοψε για λίγα λεπτά το ντέρμπι στην Τούμπα.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 5 χιλιάδων ευρώ, ενώ αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεση του προέδρου του Ατρομήτου, Γιώργου Σπανού.

Αναλυτικά οι αποφάσεις έχουν ως εξής:


«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 9ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 30/10/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 30/10/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 2032/16/2145734 από 31/10/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 30/10/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 31/10/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 3592/16/2145745 από 25/10/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, και σε συνδυασμό με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή είκοσι εννέα χιλιάδων ευρώ.

*Η υπόθεση ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - Γ ΣΠΑΝΟΣ αναβλήθηκε».Ομάδα που αφορά: ΠΑΟΚ

Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: