Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Απότομη προσγείωση για Μίλαν

Σέριε Α: Απότομη προσγείωση για Μίλαν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/10/2016 23:42
Λίγες μέρες μετά τη σπουδαία νίκη επί της Γιουβέντους, η Μίλαν ηττήθηκε με 3-0 από τη Τζένοα στη Γένοβα, δίνοντας την ευκαιρία στην Ρόμα να τη ρίξει από την 2η θέση.

Η Μίλαν πήγε στη Γένοβα με… φόρα από τη νίκη κόντρα στην Γιουβέντους, ωστόσο η Τζένοα φρόντισε να την ρίξει απότομα από τα… σύννεφα, υποχρεώνοντας την σε βαριά ήττα με 3-0 στο «Λουίτζι Φεράρις».

Οι Γενοβέζοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 11ο λεπτό με τον Νίνκοβιτς, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ρινκόν. Η Μίλαν προσπάθησε να βρει απάντηση, ωστόσο η μοναδική της ευκαιρία στο πρώτο μέρος ήρθε στο 41’ με ένα άστοχο σουτ του Νιάνγκ.

Στην επανάληψη οι «ροσονέρι» είχαν την κατοχή και πίεζαν για την ισοφάριση, ωστόσο στο 56’ ο Παλέτα έκανε αχρείαστο σκληρό μαρκάρισμα στον Ριγκόνι με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα.

Η αποβολή έκοψε τη φόρα της Μίλαν, αν και στο 75’ οι «ροσονέρι» θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν, με τον Πόλι να πετάει στα… σκουπίδια την τρομερή μπαλιά του Μποναβεντούρα. Το 1-1 δεν ήρθε και στο 80’ ο Κούτσκα υπέπεσε σε αυτογκόλ, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην Τζένοα. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 86’ ο Παβολέτι, νικώντας σε τετ-α-τετ τον Ντοναρούμα για το τελικό 3-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.