Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το Σάββατο η έναρξη της Football League

Το Σάββατο η έναρξη της Football League

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/10/2016 21:00
Το προσεχές Σάββατο (22/10) θα πραγματοποιηθεί η σέντρα του πρωταθλήματος της Football League, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή. Στην ΕΡΤ καταλήγουν εκτός απροόπτου τα τηλεοπτικά δικαιώματα, δείτε το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής.

Έστω και με αρκετή καθυστέρηση, το πρωτάθλημα της Football League θα ξεκινήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με τα τηλεοπτικά δικαιώματα να καταλήγουν –σύμφωνα με τις πληροφορίες- στην ΕΡΤ.

Η πλειοψηφία των ΠΑΕ (10-7, 1 «λευκό») απάντησε θετικά στην εισήγηση του προέδρου Στέλιου Σφακιανάκη και εκτός απροόπτου, το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας θα ξεκινήσει το προσεχές Σάββατο (22/10) με 8 αγώνες.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως μόλις πέντε από τις συνολικά δεκαοκτώ ΠΑΕ έχουν πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής. Πρόκειται για τις ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας, Απόλλων Σμύρνης, Αχαρναϊκός, Πανθρακικός και Σπάρτη και είναι απορίας άξιο πως η διοργανώτρια αρχή ορίζει αγώνες παρότι η πλειοψηφία δεν έχει πιστοποιητικό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:


Σάββατο 22 Οκτωβρίου

Απόλλων Σμύρνης - Καλλιθέα (16:00, Γήπεδο Πανιωνίου)
Σπάρτη - Πανθρακικός (16:00, Δημ. Στάδιο Σπάρτης)
Αν. Καρδίτσας - Άρης (16:00, Δημ. Στάδιο Καρδίτσας)
Αγροτικός Αστέρας - ΑΟ Τρίκαλα (16:00, Γήπεδο «Δ. Κοντικάκης»)
Αιγινιακός - Λαμία (16:00, Δημ. «Γ. Παραλυκίδης»)
Κισσαμικός - ΟΦΗ (16:00, Γήπεδο Μάλεμε)
Αχαρναϊκός - Καλλονή (16:00, Δημ. Αχαρνών)

Κυριακή 23 Οκτωβρίου

Παναιγιάλειος - ΑΟ Χανιά (16:00, Δημ. Στάδιο Αιγίου)

Σημείωση: Ο αγώνας Πανσερραϊκός - Πανελευσινιακός δεν θα διεξαχθεί λόγω εκκρεμοδικίας της ΠΑΕ Πανελευσινιακός.

Η ανακοίνωση για την έναρξη του πρωταθλήματος:


«Σχετικά με την έναρξη του Πρωταθλήματος Football League 2016-2017 και κατόπιν επικοινωνίας της διοργανώτριας με όλες τις ΠΑΕ, ανακοινώνονται τα εξής:

Εξέφρασαν γραπτώς την βούληση τους και οι 18 ΠΑΕ. Από αυτές: Δέκα (10) ΠΑΕ τοποθετήθηκαν θετικά ως προς την έναρξη του Πρωταθλήματος. Επτά (7) ΠΑΕ τοποθετήθηκαν αρνητικά και Μία (1) ΠΑΕ δεν τοποθετήθηκε ούτε θετικά ούτε αρνητικά. Ως εκ τούτου, το Πρωτάθλημα Football League 2016-2017 ξεκινά στις 22/10/2013.»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.