Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πανιώνιος: «Οι διαιτητικές αποφάσεις καθόρισαν το τελικό σκορ»

Πανιώνιος: «Οι διαιτητικές αποφάσεις καθόρισαν το τελικό σκορ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/10/2016 14:44
Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του Λαμπρόπουλου εξέδωσε ο Πανιώνιος, ο οποίος τονίζει ότι οι διαιτητικές αποφάσεις καθόρισαν το τελικό σκορ.

Έξαλλοι με τη διαιτησία του Λαμπρόπουλου στο χθεσινό παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη είναι οι άνθρωποι των «κυανέρυθρων».

Με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ κάνει λόγο πως τα λόγια χάνουν το νόημα τους, τονίζοντας ότι παρά τις όποιες αδικίες η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, γίναμε στο ίδιο έργο θεατές. Οι διαιτητικές αποφάσεις καθόρισαν και το τελικό σκορ ενός αγώνα. Πλέον τα λόγια χάνουν το νόημά τους, από τη στιγμή που τα αρμόδια όργανα της διαιτησίας, απέδειξαν ότι δεν κάνουν τίποτα για την προστασία μας.

Εμείς δηλώνουμε κατηγορηματικά, ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων μας, με μεγαλύτερο πάθος, αλλά και πείσμα από τις αδικίες που έχουμε υποστεί τις τελευταίες αγωνιστικές
».

*Αξίζει να σημειωθεί πως η απόφαση του Λαμπρόπουλου σχετικά με την απόσταση στο τείχος του Πανιωνίου, στη φάση της επίτευξης του δεύτερου γκολ του Ολυμπιακού, έφτασε μέχρι τη διεθνώς γνωστή σελίδα στα social media, «Troll Football».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.