Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Γλίτωσε με Ιμόμπιλε η Ιταλία, νίκη και για Ισπανία

Προκριματικά Μουντιάλ: Γλίτωσε με Ιμόμπιλε η Ιταλία, νίκη και για Ισπανία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/10/2016 23:42
Με δύο γκολ του Ιμόμπιλε (75', 90+1’) η Ιταλία κέρδισε με ανατροπή (3-2) στα Σκόπια και ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου, γλιτώνοντας το μεγάλο κάζο. Μαζί της η Ισπανία, η οποία πέρασε με 2-0 από την Αλβανία.

Η Ιταλία τα βρήκε σκούρα κόντρα στην ΠΓΔΜ και χρειάστηκε δύο γκολ του Ιμόμπιλε στο τελευταίο τέταρτο για να φύγει με τη νίκη (3-2) από τα Σκόπια.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 18ο λεπτό με σουτ του Νεστορόφσκι, ωστόσο η Ιταλία κατάφερε να προηγηθεί στο 24’ με προβολή του Μπελότι. Όλα έδειχναν ότι οι Ιταλοί θα «καθάριζαν» το παιχνίδι, ωστόσο οι Σκοπιανοί κατάφεραν να γυρίσουν το σκορ μέσα σε δύο λεπτά στο δεύτερο μέρος.

Στο 57’ ο Νεστορόφσκι ισοφάρισε σε 1-1 με σουτ από το ύψος της περιοχής και δύο λεπτά ο Χασάνι σκόραρε από την ίδια θέση, δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ωστόσο η Ιταλία κατάφερε να φύγει με τη νίκη από τα Σκόπια χάρη σε δύο γκολ του Ιμόμπιλε (75’, 90+2’) έπειτα από ισάριθμες ασίστ του Καντρέβα. Τρεις αγώνες, 7 βαθμοί για τους Ιταλούς, που πλέον βρίσκονται στην κορυφή του 7ου ομίλου.

Μαζί της βρίσκεται η Ισπανία, η οποία πέρασε με 2-0 από την Αλβανία, υποχρεώνοντας την αντίπαλο της στην πρώτη της βαθμολογική απώλεια.

Οι «φούριας ρόχας» είχαν την υπεροχή, ωστόσο δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Μπερίσα στο πρώτο μέρος. Τελικά ένα λάθος του Αλβανού πορτιέρο στο 55’ επέτρεψε στους Ισπανούς να ανοίξουν το σκορ με τον Ντιέγκο Κόστα. Δέκα λεπτά μετά ο Νολίτο διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με διαγώνιο σουτ, «κλειδώνοντας» τη νίκη της ομάδας του.

Στο άλλο παιχνίδι, το Ισραήλ κέρδισε με 2-1 το Λιχτενστάιν στην Ιερουσαλήμ και έπιασε την Αλβανία στην 3η θέση με 6 βαθμούς. Και τα δύο γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Χεμέντ (3’, 16’), ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 49’ με τον Γκέπελ.

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου:


1. Ισπανία 7
2. Ιταλία 7
3. Αλβανία 6
4. Ισραήλ 6
5. ΠΓΔΜ 0
6. Λιχτενστάιν 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.