Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Στο ρελαντί το 2x2 η Αγγλία (video)

Προκριματικά Μουντιάλ: Στο ρελαντί το 2x2 η Αγγλία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/10/2016 21:15
Με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για πρώτη φορά στον πάγκο της, η Αγγλία κέρδισε με 2-0 την Μάλτα στο «Γουέμπλεϊ» και έκανε το «2 στα 2» στον όμιλο, μένοντας αήττητη για 19 σερί εντός έδρας παιχνίδια σε προκριματικά Μουντιάλ.

Παίζοντας στο… ρελαντί, η Αγγλία νίκησε με 2-0 της Μάλτα στο «Γουέμπλεϊ» και έφτασε τους 6 βαθμούς σε δύο παιχνίδια στην προκριματική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Τα «τρία λιοντάρια» είχαν κορυφαίο τον Τζόρνταν Χέντερσον, ο οποίος δημιούργησε και τα δύο γκολ των γηπεδούχων. Στο 29’ ο μέσος της Λίβερπουλ έκανε τη σέντρα για τον Στάριτζ και ο συμπαίκτης του στους «κόκκινους» άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. Το 2-0 ήρθε εννέα λεπτά μετά, με τον Χέντερσον να βρίσκει στο κενό χώρο τον Άλι και εκείνος με διπλή προσπάθεια διπλασίασε το σκορ της ομάδας του.

Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είχε ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, ωστόσο λίγο η αστοχία των Άγγλων, λίγο οι επεμβάσεις του Χογκ κράτησαν το σκορ στο… under. Παρατηρητής σ’ όλο τον αγώνα ο Τζο Χαρτ, ο οποίος χρειάστηκε να επέμβει μόνο στο 81ο λεπτό, διώχνοντας σε κόρνερ ένα διαγώνιο σουτ του Αγκιούς. Στις 21:45 σέντρα στα Σκωτία-Λιθουανία και Σλοβενία-Σλοβακία για τον ίδιο όμιλο.

Στα παιχνίδι που ξεκίνησαν στις 21:45, η Σκωτία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Λιθουανία στην Γλασκώβη, ισοφαρίζοντας μάλιστα το σκορ στο 89’ με γκολ του ΜακΆρθουρ. Έτσι, βρίσκονται πλέον στο -2 από την Αγγλία, ισοβαθμώντας στη 2η θέση του γκρουπ με την Σλοβενία.

Οι Σλοβένοι με γκολ του Κροναβέτερ (74’) κέρδισαν με 1-0 την Σλοβακία στη Λιουμπλιάνα και άφησαν την αντίπαλο τους χωρίς βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές. Εκ διαμέτρου αντίθετη η πορεία της Σλοβακίας σε σχέση με αυτή που σημείωσε στα προκριματικά του Euro, όπου μετρούσε έξι νίκες στις πρώτες έξι αγωνιστικές.

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου:


1. Αγγλία 6
2. Σκωτία 4
3. Σλοβενία 4
4. Λιθουανία 2
5. Σλοβακια 0
6. Μάλτα 0



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.