Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Όλα… μηδέν στα Πηγάδια

Σούπερ Λιγκ: Όλα… μηδέν στα Πηγάδια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/10/2016 21:59
Ξάνθη και Ατρόμητος έμειναν στο 0-0 στα Πηγάδια, σ’ ένα παιχνίδι δίχως συγκινήσεις, το οποίο έχει… ήδη ξεχαστεί. Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα οι Ακρίτες, μόλις ένα γκολ μετρούν οι δύο ομάδες από την έναρξη της σεζόν.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Ατρόμητο στα Πηγάδια. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0, σ’ ένα κάκιστο παιχνίδι που θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για ένα από τα χειρότερα του πρωταθλήματος.

Οι Ακρίτες είχαν την κατοχή από το ξεκίνημα του αγώνα, ωστόσο είχαν μεγάλο πρόβλημα στην τελική πάσα, απειλώντας ελάχιστα την εστία του Ατρόμητου. Στο 20’ η ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Γιούνες δεν ανησύχησε τον Γκορμπούνοφ, ενώ στο 29’ ο Κατράνης έδιωξε σε κόρνερ το επικίνδυνο γύρισμα του Νιέτο. Αυτές ήταν όλες και όλες οι φάσεις του πρώτου μέρους, με τον Ατρόμητο να είχε να επιδείξει μόνο ένα άστοχο σουτ του Στόιτσεφ (40’).

Το παιχνίδι συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και στο δεύτερο μέρος. Οι δύο ομάδες είχαν μεγάλο πρόβλημα στη δημιουργία και τα λεπτά κυλούσαν… βασανιστικά δίχως σπουδαίες ευκαιρίες. Η Ξάνθη ήταν πιο κινητική αλλά μέχρι εκεί, αφού δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Ατρόμητου.

Στο 75’ η κεφαλιά του Λισγάρα, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, πέρασε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ζίβκοβιτς μπλόκαρε το δυνατό σουτ του Κειτά. Στο 85’ ο Λισγάρας προσπάθησε να σκοράρει ξανά με κεφαλιά, χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στο 87’ ο Γκορμπούνοφ μπλόκαρε το σουτ του Καμαρά. Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν το βαθμό, με τους Ακρίτες να μένουν χωρίς νίκη μετά από 4 αγωνιστικές. Μάλιστα, οι δύο ομάδες μετρούν μόλις ένα γκολ από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.