Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Με… ιρανική υπογραφή ο Πανιώνιος

Σούπερ Λιγκ: Με… ιρανική υπογραφή ο Πανιώνιος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/10/2016 00:58
Με γκολ των Ιρανών Μασούντ (34’) και Ανσαριφάντ (78’), ο Πανιώνιος πέρασε με 2-1 από την έδρα του Ηρακλή και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Μείωσε με Λεοζίνιο (85’) ο «Γηραίος» που είχε μεγάλη ευκαιρία στο 90+2’ για να φέρει το σκορ στα ίσια.

Μια κακή παρένθεση απέδειξε ο Πανιώνιος ότι ήταν η ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Βέροια. Οι «κυανέρυθροι» κέρδισαν με 2-1 τον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο» και έφτασαν τους εννέα βαθμούς μετά από τέσσερα παιχνίδια.

Ο Μασούντ έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο 7ο λεπτό, όμως ο Ιρανός πήρε το… αίμα του πίσω στο 34’, «γράφοντας» το 1-0 με ωραίο μονοκόμματο σουτ έξω από την περιοχή. Μάλιστα ο άσος του Πανιωνίου ξέσπασε σε δάκρυα, διότι δέκα λεπτά πριν την έναρξη του ματς πληροφορήθηκε ότι έφυγε από τη ζωή ένας ξάδελφος του.

Στην επανάληψη, ο Παπαδόπουλος έριξε στο ματς τους Λάμπρου και Καραγκούνη και ο Ηρακλής άρχιζε να πιέζει, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό δεν ήρθε και στο 78’ ο Πανιώνιος πέτυχε δεύτερο τέρμα με τρομερή ατομική ενέργεια του Ανσαριφάντ.

Όλα έδειχναν ότι οι «κυανέρυθροι» θα έφευγαν εύκολα με το «διπλό», όμως στο 85’ ο Ηρακλής επέστρεψε στο ματς με κεφαλιά του Λεοζίνιο. Όλα τα… λεφτά ήταν η εξαιρετική ατομική ενέργεια του νεαρού Λάμπρου, ο οποίος πέρασε τρεις παίκτες και έβγαλε τη σέντρα για τον Βραζιλιάνο.

Μάλιστα, ο «Γηραιός» θα μπορούσε να φέρει το σκορ στα ίσια στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως ο Γιαννιώτης πραγματοποίησε εκπληκτική επέμβαση σε βολίδα του Περόνε. Ακολούθησε η απευθείας αποβολή του Μπεν, ο οποίος θα χάσει το παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό στην Νέα Σμύρνη, καθώς και αυτή του Λουκίνα με δεύτερη κίτρινη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.