Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Αλαρντάις από την Εθνική Αγγλίας

Τέλος ο Αλαρντάις από την Εθνική Αγγλίας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/9/2016 22:16
Παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας αποτελεί ο Σαμ Αλαρντάις εξαιτίας της εμπλοκής του στο σκάνδαλο που αποκάλυψε η «Telegraph». Αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός ο Σάουθγκέιτ.

Παρελθόν μετά από 67 ημέρες αποτελεί για την Εθνική Αγγλίας ο Σαμ Άλαρνταϊς, μετά από την εμπλοκή του σε σκάνδαλο που αποκάλυψε η «Telegraph». Το δημοσίευμα εμφάνιζε τον ομοσπονδιακό τεχνικό των «λιονταριών» να δίνει οδηγίες σε επιχειρηματίες (τους οποίους προσποιήθηκαν δημοσιογράφοι της εφημερίδας) σε συμφωνία 400 χιλ. λιρών για το πώς θα παρακάμψουν κανόνες της Ομοσπονδίας και να βγάλουν κέρδη από ποσοστά σε πωλήσεις ποδοσφαιριστών.

Στη διάρκεια της συζήτησης με τους υποτιθέμενους επενδυτές, ο Άλαρνταϊς ειρωνεύτηκε τον προκάτοχό του, Ρόι Χόντσον, μίλησε υποτιμητικά για τον πρώην βοηθό του, Γκάρι Νέβιλ, ενώ κατηγόρησε τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας ότι ενδιαφέρονται μόνο για το χρήμα.

Ο 61χρονος τεχνικός κλήθηκε για εξηγήσεις στα γραφεία της FA το απόγευμα της Τρίτης και οι δύο πλευρές αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους. Έτσι, ο «Big Sam» θα μείνει ως ο μοναδικός τεχνικός στην ιστορία της Εθνικής Αγγλίας με 100% ποσοστό νικών, έχοντας βέβαια βρεθεί στον πάγκο των «τριών λιονταριών» για μόλις ένα παιχνίδι, αυτό με αντίπαλο την Σλοβακία (1-0) για την πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Προσωρινός αντικαταστάτης του θα είναι ο Γκάρεθ Σάουθγκέιτ, ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο για τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της Αγγλίας. Όσον αφορά τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό, οι στοιχηματικές εταιρίες θεωρούν τους Στιβ Μπρους, Άλαν Πάρντιου και Έντι Χάουι ως τους τρεις επικρατέστερους για τη θέση, λαμβάνοντας υπόψη και την πιθανότητα ο Σάουθγκέιτ να γίνει μόνιμος εφόσον οδηγήσει τα «τρία λιοντάρια» σε νικηφόρα αποτελέσματα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.