Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: 4x4 η Ρεάλ, έπιασε τον… Πεπ ο Ζιντάν

Πριμέρα Ντιβιζιόν: 4x4 η Ρεάλ, έπιασε τον… Πεπ ο Ζιντάν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/9/2016 23:44
Με γκολ των Χάμες (45+2’) και Μπενζεμά (71’) η Ρεάλ πέρασε με 2-0 από την έδρα της Εσπανιόλ, έκανε το «4 στα 4» κι έφτασε τις 16 σερί νίκες στην Ισπανία, με τον Ζιντάν να ισοφαρίζει έτσι το ρεκόρ του Πεπ Γκουαρδιόλα με την Μπαρτσελόνα.

Παρά τις απουσίες των Ρονάλντο και Μπέιλ, η Ρεάλ κέρδισε με 2-0 την Εσπανιόλ στο «Κορνέλλα-Ελ Πρατ» και έκανε το 4x4, όντας μόνη πρώτη στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν έφτασε έτσι τις 16 σερί νίκες στο ισπανικό πρωτάθλημα και ισοφάρισε το ρεκόρ όλων των εποχών, που άνηκε στην Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Η «βασίλισσα» είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 6ο λεπτό με σέντρα-σουτ του Βάθκεθ, όμως στο 11’ χρειάστηκε την επέμβαση του Κασίγια με το πόδι σε σουτ του Μπαπτιστάο για να κρατήσει το μηδέν. Η ομάδα του Ζιντάν δεν είχε καλή απόδοση στο πρώτο μέρος και στο 25’ στάθηκε τυχερή που δεν έμεινε με δέκα, αφού ο Ράμος «φλέρταρε» με δεύτερη κίτρινη, σταματώντας τη μπάλα με το χέρι σε προσπάθεια του Πέρεθ.

Η Εσπανιόλ πατούσε καλά στο γήπεδο και στο 42’ είχε νέα ευκαιρία για να προηγηθεί, με την κεφαλιά του Μπαπτιστάο να φεύγει δίπλα από το δοκάρι. Παρά την κακή εικόνα στο πρώτο μέρος, η Ρεάλ κατάφερε να πάει με προβάδισμα στα αποδυτήρια χάρη στον Χάμες. Στο 45+2’ ο Κολομβιανός ξέφυγε από δύο παίκτες και με ωραίο σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Λόπεθ για το 1-0 των Μαδριλένων.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (53’) οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε άτσαλο μαρκάρισμα του Πέπε στον Μπαπτιστάο όμως ο διαιτητής έδειξε «παίζεται» Πέντε λεπτά μετά ο Λόπεθ, που έχει καθιερωθεί ως βασικός πορτιέρο αντί του Ρομπέρτο, απόκρουσε ένα τρομερό γυριστό του Μπενζεμά, κρατώντας την Εσπανιόλ στο ματς. Στο 69’ ο Ισπανός είπε νέο «όχι» σε σουτ του Μπενζεμά όμως ένα λεπτό μετά ο Γάλλος φορ σκόραρε εξ επαφής, για το 2-0. Τρίτη και… φαρμακερή για τον Μπενζεμά, ο οποίος στη συνέχεια έδωσε τη θέση του στον Μοράτα.

Η μοναδική αντίδραση της Εσπανιόλ ήταν στο 75’, με τον Κασίγια να αποκρούει εντυπωσιακά το πλασέ του Καϊσέδο. Το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Ρεάλ θα δει από την κορυφή της βαθμολογίας το ντέρμπι της Τετάρτης (21/9) μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.