Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Τριάρες για Γιουβέντους και Νάπολι

Σέριε Α: Τριάρες για Γιουβέντους και Νάπολι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/9/2016 00:18
Με πρωταγωνιστή τον Ιγκουαΐν (2 γκολ) η Γιουβέντους κέρδισε με 3-1 την Σασουόλο και έκανε το «3 στα 3» στο πρωτάθλημα. Τριάρα και για την Νάπολι, η οποία πέρασε με 3-0 από το Παλέρμο και διατηρήθηκε στο -2 από την κορυφή.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Γιουβέντους το εντός έδρας παιχνίδι με την Σασουόλο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι πρωταθλητές πήραν εύκολη νίκη με 3-1 στο Τορίνο, κάνοντας έτσι το «3 στα 3» στη σεζόν.

Η «Γηραιά Κυρία» χρειάστηκε κάτι λιγότερο από ένα 30λεπτο για να «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη. Μόλις στο 4’ ο Ιγκουαΐν «έγραψε» το 1-0 μετά από ασίστ του Ντιμπάλα, ενώ στο 10’ ο «Πιπίτα» ξεσήκωσε τον κόσμο στο «Juventus Stadium», πετυχαίνοντας γκολ-ζωγραφιά με τρομερό γυριστό.

Το 3-0 ήρθε στο 27’ από τον Πιάνιτς. Ο Βόσνιος έστειλε αρχικά τη μπάλα στο δοκάρι, ωστόσο στην επαναφορά βρήκε δίχτυα, «γράφοντας» το 3-0. Έξι λεπτά μετά, η Σασσουόλο κατάφερε να μειώσει με τον Αντέι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των γηπεδούχων μετά από κόρνερ του Πολιτάνο. Στην επανάληψη, η Γιουβέντους είχε καλές στιγμές για ένα τέταρτο γκολ, με το 3-1 να μένει τελικά μέχρι το φινάλε.

Στο άλλο παιχνίδι, η Νάπολι πέρασε με 3-0 από την έδρα της Παλέρμο και έφτασε τους 7 βαθμούς, παραμένοντας στο -2 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους.

Πρωταγωνιστής για τους «παρτεοπέι» ήταν ο Καγιεχόν, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ (51’, 65’) «καθαρίζοντας» τη νίκη για την ομάδα του. Το πρώτο γκολ πέτυχε ο Χάμσικ στο 47’, με τον Σλοβάκο να φτάνει τα 82 τέρματα στην Σέριε Α, προσπερνώντας έτσι την επίδοση του Ντιέγκο Μαραντόνα (81) με τη φανέλα της Νάπολι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.