Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Έριξε τεσσάρα στην Λέστερ η Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Έριξε τεσσάρα στην Λέστερ η Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/9/2016 23:17
Με μια επίθεση που πετούσε φωτιές, η Λίβερπουλ διέλυσε με 4-1 την Λέστερ στο «Άνφιλντ» και πήρε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, μετά από αυτή της πρεμιέρας κόντρα στην Άρσεναλ.

Εντυπωσιακή ήταν η Λίβερπουλ απέναντι στην πρωταθλήτρια Λέστερ. Οι «κόκκινοι» πήραν εμφατική νίκη με 4-1 στο «Άνφιλντ» και πλέον ετοιμάζονται για το μεγάλο παιχνίδι με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Το παιχνίδι είχε γιορτινό χαρακτήρα για τους γηπεδούχους, αφού ήταν προγραμματισμένα τα εγκαίνια της ανακαινισμένης κεντρικής εξέδρας, η οποία χωράει πλέον 20.500 θεατές από 12.000.

Η Λίβερπουλ προηγήθηκε με το… καλημέρα στο ματς (13’), με τον Φιρμίνο να σκοράρει με πλασέ, έπειτα από ασίστ του Μίλνερ. Οι γηπεδούχοι πίεζαν για δεύτερο γκολ, έφταναν εύκολα στην περιοχή της Λέστερ και στο 26’ οι πρωταθλητές χρειάστηκαν την επέμβαση του Σμάιχελ σε κοντινό πλασέ του Στάριτζ για να κρατήσουν το 1-0. Ωστόσο, τέσσερα λεπτά μετά, ο Στάριτζ βρήκε με τακουνάκι τον Μανέ και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 2-0.

Η Λέστερ κατάφερε να επιστρέψει στο ματς στο 39’ με τον Τζέιμι Βάρντι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Λέιβα (πήρε τη θέση του τραυματία Λόβρεν) και μείωσε σε 2-1. Η Λίβερπουλ είχε προβλήματα στα μετόπισθεν και στο 41’ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να φέρουν το σκορ στα ίσια, έχοντας δοκάρι με κεφαλιά του Χουτ.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να πετύχουν τρίτο γκολ και να «κλειδώσουν» τη νίκη. Στο 56’ ο Στάριτζ νικήθηκε σε τετ-α-τετ με τον Σμάιχελ, όμως στο επόμενο λεπτό ο Άγγλος φορ έστρωσε στον Λαλάνα και αυτός με διαγώνιο σουτ «έγραψε» το 3-1. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Βάρντι αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Μινιολέ, χάνοντας την ευκαιρία να βάλει την Λέστερ ξανά στο ματς.

Στη συνέχεια, η Λίβερπουλ είχε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες με Χέντερσον, Μανέ και Φιρμίνο ώσπου στο 89’ ο τελευταίος έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του, «γράφοντας» το τελικό 4-1 μετά από ασίστ του Σενεγαλέζου εξτρέμ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.