Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: 3x3 με πεντάρα η Ρεάλ, επιστροφή με γκολ για Ρονάλντο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: 3x3 με πεντάρα η Ρεάλ, επιστροφή με γκολ για Ρονάλντο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/9/2016 18:59
Με τον Ρονάλντο να συνδυάζει με γκολ την επιστροφή του στην ενεργό δράση, η Ρεάλ διέλυσε με 5-2 την Οσασούνα στο «Μπερναμπέου» και έκανε το «3 στα 3» στο πρωτάθλημα.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Ρεάλ το παιχνίδι με την Οσασούνα για την 3η αγωνιστική της Πριμέρα. Η «βασίλισσα» πήρε εμφατική νίκη με 5-2 στην Μαδρίτη και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αγωνίστηκε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν και χρειάστηκε μόλις έξι λεπτά για να μπει στον πίνακα των σκόρερ. Μετά από κάθετη μπαλιά του Ντανίλο, ο Μπέιλ βγήκε τετ-α-τετ και έδωσε δίπλα του στον Πορτογάλο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει σε κενή εστία.

Μετά το 1-0, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν άφησε το πόδι από το γκάζι και λίγο έλειψε να το πληρώσει, με την Οσασούνα να είχε δοκάρι με κοντινή κεφαλιά του Γκαρθία στο 39’. Η «βασίλισσα» γλίτωσε το γκολ και στο επόμενο λεπτό κατάφερε να σκοράρει με σουτ του Ντανίλο από το ύψος της περιοχής. Στο φινάλε του ημιχρόνου (45’) ο Ράμος «έγραψε» το 3-0 με άπιαστη κεφαλιά, «καθαρίζοντας» την υπόθεση νίκη.

Το δεύτερο μέρος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, όμως η Ρεάλ έδειξε διάθεση για περισσότερα τέρματα. Στο 56’ ο Πέπε μιμήθηκε τον Ράμος, «γράφοντας» το 4-0 με κεφαλιά, ενώ στο 62’ ο Μόντριτς ανέβασε τον δείκτη του σκορ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Στο 64’ ο Ριέρα κατάφερε να μειώσει σε 5-1 και δύο λεπτά μετά ο Ζιντάν έβαλε τον Μπενζεμά στη θέση του Ρονάλντο, ο οποίος δεν μπορούσε να βγάλει 90λεπτο. Ο Γάλλος φορ θα μπορούσε να μπει και αυτός στον πίνακα των σκόρερ, έχοντας δύο δοκάρια στο 76’ και στο 90+1’.

Στον αντίποδα, η Οσασούνα είχε χαμένο πέναλτι στο 72’ με τον Τόρες, όμως έξι λεπτά μετά κατάφερε να μειώσει σε 5-2 με ωραία κεφαλιά του Γκαρθία. Ακολούθησε η αποβολή του Τάνο στο 80’, όμως οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να το εκμεταλλευτούν και να πετύχουν ένα έκτο γκολ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.