Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ξέσπασε με τεσσάρα η Ατλέτικο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ξέσπασε με τεσσάρα η Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/9/2016 17:15
Με τέσσερα γκολ στο δεύτερο μέρος, η Ατλέτικο διέλυσε με 4-0 την Θέλτα στο Μπαλαΐδος και έκανε… σεφτέ στις νίκες. Δύο γκολ ο Γκριεζμάν (73’, 81’), Κόκε (53’) και Κορέα (89’) τα άλλα τέρματα.

Μετά από δύο διαδοχικές ισοπαλίες με Αλαβές και Λεγανιές, η Ατλέτικο πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη νέα Πριμέρα. Με δύο γκολ του Γκριεζμάν, οι «ροχιμπλάνκος» πέρασαν με 4-0 από την έδρα της Θέλτα και έφτασαν τους 5 βαθμούς. Αντίθετα, η αντίπαλος του Παναθηναϊκού μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς, έχοντας βέβαια αντιμετωπίσει τις δύο μεγάλες της Μαδρίτης.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε τα βρήκε σκούρα στο πρώτο μέρος από τους γηπεδούχους, αφού στο 10’ ο Άσπας αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Όμπλακ, ενώ στο 33’ ο Μπονγκόντα βρέθηκε και αυτός απέναντι στον Σλοβένο πορτιέρο, όμως το σουτ του «έξυσε» το αριστερό δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν άρδην και αυτό οφείλονταν στον Γκριεζμάν. Στο 53’ ο Γάλλος επιθετικός βρήκε υπέροχα τον Κόκε για το 1-0, ενώ στο 73’ «κλείδωσε» την υπόθεση νίκη, «γράφοντας» το 2-0 . Στο 81’ ο Γάλλος άσος πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Κορέα στο 89’, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.