Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κετσπάγια: «Δεν είναι λογικό να παίξουμε στις τέσσερις το απόγευμα»

Κετσπάγια: «Δεν είναι λογικό να παίξουμε στις τέσσερις το απόγευμα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/9/2016 22:10
Το παράπονο του για την ώρα της σέντρας του ματς της ΑΕΚ με τη Ξάνθη, (16:00) εξέφρασε ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος πάντως δήλωσε πως η ομάδα του είναι απόλυτα έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Συνέντευξη στην κάμερα της NOVA έδωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος ανέφερε πως το χρονικό διάστημα της διακοπής επέτρεψε στην ΑΕΚ να εμφανιστεί απολύτως έτοιμη ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας με την Ξάνθη.

Ο ίδιος πάντως εξέφρασε το παράπονο του για την ώρα έναρξης (16:00) της αναμέτρησης, τονίζοντας πως με τις θερμοκρασίες που υπάρχουν δεν είναι λογικό να ξεκινήσει τόσο νωρίς ο αγώνας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


«Πιστεύω ότι η Ξάνθη είναι καλή ομάδα. Καλά δουλεμένη ομάδα, με έναν προπονητή που δουλεύει αρκετά χρόνια. Πάντα μου άρεσε αυτή η ομάδα επειδή είχε καλή οργάνωση και ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Δεν πιστεύω ότι η Ξάνθη θα είναι από τις ομάδες που θα έρθει για να κλειστεί στο ΟΑΚΑ. Εμείς είμαστε έτοιμοι και περιμένουμε εδώ και αρκετό καιρό να αρχίσει το πρωτάθλημα. Είναι καλό που αρχίζει αλλά μας χαλάει το γεγονός ότι η ώρα έναρξης είναι πολύ νωρίς.

Ειδικά στην Ελλάδα με τις θερμοκρασίες που υπάρχουν, δεν πιστεύω ότι είναι λογική η απόφαση να αρχίσει το ματς στις 16:00 το απόγευμα. Τι να κάνουμε όμως; Αφού αυτή είναι η απόφαση εμείς πρέπει να παίξουμε. Το μεγάλο χρονικό διάστημα της αναβολής ήταν ο λόγος που παίξαμε τόσα πολλά φιλικά παιχνίδια. Δεν ήταν ότι το πρωτάθλημα αναβλήθηκε μόνο για μια εβδομάδα. Ήταν αρκετές, αφού υπήρχε και το ματς της Εθνικής ομάδας, αλλά το γεγονός αυτό μας έδωσε περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και πιστεύω ότι τώρα είμαστε απόλυτα έτοιμοι.

Ξέρουμε πως πρέπει να παίξουμε. Δε νομίζω ότι έχουμε δοκιμάσει πολλά σχήματα. Υπάρχουν περιπτώσεις που ίσως χρειαστεί να αλλάξουν κάποια πράγματα. Εμείς όμως ξέρουμε απ' την αρχή το σχήμα που παίζουμε κι αυτό θα ακολουθήσουμε
», υποστήριξε ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.