Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Γκιρτζίκης από την ΕΠΟ

Τέλος ο Γκιρτζίκης από την ΕΠΟ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/9/2016 12:48
Όπως αναμενόταν, ο Γιώργος Γκιρτζίκης το πρωί της Παρασκευής υπέβαλε την παραίτησή του από την προεδρία της ΕΠΟ.

Αλλαγή σελίδας και επίσημα στην ΕΠΟ. Ο Γιώργος Γκιρτζίκης αποχώρησε από τον προεδρικό θώκο της Ομοσπονδίας, μια ημέρα μετά την παραίτηση των Βαγγέλη Τοπολιάτη, Βαγγέλη Μαζαράκη, Γιώργο Καραμελίδη, Νίκο Προύντζο και Γιάννη Οικονομίδη, που επίσης είναι κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο με την κάρτα υγείας.

Αυτή ήταν η τελευταία ημέρα της διορίας που του έδινε ο νόμος, προτού προχωρήσει σε διαπιστωτική πράξη ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού. Την προσεχή Δευτέρα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θα συνεδριάσει και να συγκαλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση. Ο λόγος είναι ο ορισμός νέας ημερομηνίας για να διεξαχθούν οι εκλογές της ΕΠΟ, με πιθανότερη ημερομηνία την 29η Οκτωβρίου.

Αναλυτικά το δελτίο της ΕΠΟ:


Σας ενημερώνουμε ότι την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας υπέβαλε σήμερα ο κ. Γεώργιος Γκιρτζίκης. Ο κ. Γκιρτζίκης γνωστοποίησε την απόφασή του με επιστολή προς τα μέλη της Ε.Ε./Ε.Π.Ο., τους προέδρους και τα μέλη των Ε.Π.Σ./Ε.Π.Ο., μετά την έκδοση του βουλεύματος 1445/2016 του Συμβουλίου Εφετών.

Τις παραιτήσεις τους, επίσης, υπέβαλαν οι κύριοι Ευάγγελος Τοπολιάτης, Ευάγγελος Μαζαράκης, Γεώργιος Καραμελίδης, Νικόλαος Προύντζος και Ιωάννης Οικονομίδης.

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο. προχώρησε στην διαπιστωτική πράξη της παραίτησης-παύσης των ανωτέρω με βάση το εκδοθέν βούλευμα.

Τις θέσεις των πέντε παραιτηθέντων μελών της Ε.Ε./Ε.Π.Ο. καταλαμβάνουν οι κύριοι Νικόλαος Βακάλης, Μιχαήλ Τσιχριτζής, Αντώνιος Παπαπετρίδης, Γεώργιος Σταράκης και Κωνσταντίνος Μαρίνος.

Τη Δευτέρα 12/9/2016 και ώρα 13:00 θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. με τη νέα της σύνθεση και με θέματα προς συζήτηση, μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:

1.Σύγκληση Γενικής Συνέλευσης των Ενώσεων-μελών της Ε.Π.Ο. για την εκλογή της Εκλογικής Επιτροπής του άρθρου 58 του Καταστατικού.

2.Σύγκληση της Ειδικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης των Ενώσεων-μελών της Ε.Π.Ο. για την εκλογή προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής (Ε.Ε.) της Ε.Π.Ο., τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. και προέδρου, αναπληρωτή προέδρου και τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.