Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αγώνα Σούπερ Καπ Ευρώπης-N. Αμερικής προτείνει η CONMEBOL

Αγώνα Σούπερ Καπ Ευρώπης-N. Αμερικής προτείνει η CONMEBOL

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/9/2016 19:05
Πρόταση στην UEFA για τη διεξαγωγή αγώνα ανάμεσα στην κάτοχο του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ και αυτή του Ρεκόπα Σουνταμερικάνα (Σούπερ Καπ Λατινικής Αμερικής) κατέθεσε η CONMEBOL (ποδοσφαιρική συνομοσπονδία Νοτίου Αμερικής).

Αγώνα για την ανάδειξη υπερπρωταθλητή σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική επιθυμεί η CONMEBOL. Με πρόταση που κατέθεσε στην UEFA, η ποδοσφαιρική συνομοσπονδία Νοτίου Αμερικής προτείνει τη διεξαγωγή ενός ή δύο αγώνων ανάμεσα στην κάτοχο του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ (στην προκειμένη η Ρεάλ) και του Ρεκόπα Σουνταμερικάνα (στην προκειμένη η Ρίβερ Πλέιτ).

Αυτή δεν είναι η μοναδική φορά που η CONMEBOL προτείνει ανάλογο αγώνα, αφού πριν λίγους μήνες είχε εκφράσει την επιθυμία της για τη διεξαγωγή αντίστοιχου παιχνιδιού ανάμεσα στην κάτοχο του Euro και αυτή του Κόπα Αμέρικα (Πορτογαλία εναντίον Χιλή).

Όπως πάντως υποστηρίζει η «AS», η UEFA δεν φαίνεται «ζεστή» σ’ αυτό το ενδεχόμενο, αφού τον Δεκέμβριο διεξάγεται το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Εκεί βέβαια δεν θα δώσει το «παρών» η Ρίβερ Πλέιτ αλλά η Ατλέτικο Νασιονάλ ως νέα κάτοχος του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.