Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Τεσσάρα η Ουαλία, με το δεξί και η Αυστρία

Προκριματικά Μουντιάλ: Τεσσάρα η Ουαλία, με το δεξί και η Αυστρία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/9/2016 00:34
Η Ουαλία διέλυσε με 4-0 την Μολδαβία και πήρε «κεφάλι» στον 4ο όμιλο, ισοβαθμώντας στην κορυφή με την Αυστρία, η οποία έφυγε με νίκη (2-1) από την Γεωργία. Απέσπασε βαθμό στην Σερβία η Ιρλανδία (2-2).

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η Ουαλία απέναντι στην Μολδαβία. Έχοντας… φόρα από το Euro της Γαλλίας, οι «δράκοι» πήραν εμφατική νίκη με 4-0 στο Κάρντιφ, ξεκινώντας με το δεξί την πορεία τους στα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Η ομάδα του Κρις Κόουλμαν άνοιξε το σκορ στο 38ο λεπτό με τον Βόουκς, ενώ στο 44’ ο Άλεν «έγραψε» το 2-0 με διαγώνιο σουτ. Τη σκυτάλη πήρε ο Γκάρεθ Μπέιλ, πετυχαίνοντας δύο προσωπικά γκολ (50’, 90+5’ πεν.) για το τελικό 4-0. Μ’ αυτά τα γκολ, ο άσος της Ρεάλ έφτασε τα 24 με το εθνόσημο, ξεπέρασε τον Τρέβορ Φορντ και θέλει άλλα τέσσερα για να πιάσει τον Ίαν Ρας στην πρώτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών της Εθνικής Ουαλίας.

Με το... δεξί η Αυστρία, μοιρασιά για Σερβία και Ιρλανδία


Προκριματικά Μουντιάλ: Τεσσάρα η Ουαλία, με το δεξί και η Αυστρία
Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της δεύτερης ημέρας των προκριματικών, η Αυστρία πέρασε με 2-1 από την έδρα της Γεωργίας και ισοβαθμεί με τους Ουαλούς στην πρώτη θέση του ομίλου.

Οι Αυστριακοί πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων από το πρώτο μέρος χάρη στα γκολ των Χιντερέγκερ (16’) και Γιάνκο (42’), όμως οι Γεωργιανοί δεν το έβαλαν κάτω. Στο 78’ ο Ανανίτζε μείωσε σε 2-1 με τρομερό σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, ενώ στο 84’ χρειάστηκε η επέμβαση του Σεπφ στη γραμμή προκειμένου το 2-1 να μείνει μέχρι το φινάλε.

Στο 3ο παιχνίδι, Σερβία και Ιρλανδία αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο Μπέογκραντ, με τους Ιρλανδούς να φεύγουν με σπουδαίο βαθμό από το Βελιγράδι.

Η Ιρλανδία πήρε το προβάδισμα στο 3ο λεπτό με γκολ του Χέντρικ (ουσιαστικά αυτογκόλ του Ιβάνοβιτς), ωστόσο η Σερβία έκανε την ανατροπή με τους Κόστιτς (62’) και Τάντιτς (69’ πεν.). Οι Ιρλανδοί δεν πτοήθηκαν και στο 81’ ισοφάρισαν σε 2-2 με κεφαλιά του Μέρφι.

Δύο λεπτά μετά, η Σερβία είχε τεράστια ευκαιρία για το 3-2, με τον Ιβάνοβιτς να αστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Ράντολφ και εν συνεχέια τον Γουάρντ να διώχνει τη μπάλα στη γραμμή. Το 2-2 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου:


1. Ουαλία 3
2. Αυστρία 3
3. Ιρλανδία 1
4. Σερβία 1
5. Γεωργία 0
6. Μολδαβία 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.