Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Με το… αριστερό η Πολωνία, κορυφή η Δανία

Προκριματικά Μουντιάλ: Με το… αριστερό η Πολωνία, κορυφή η Δανία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/9/2016 00:07
Η Πολωνία προηγήθηκε με 2-0 στην έδρα του Καζακστάν, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 και να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στο φαβορί του ομίλου. Με το… δεξί η Δανία (1-0 την Αρμενία), μοιρασιά για Ρουμανία και Μαυροβούνιο (1-1).

Ξεκίνημα με το… αριστερό για την Πολωνία στα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας. Οι «άσπροι αετοί» είχαν αρκετάς ευκαιρίες και τρία δοκάρια, όμως εν τέλει έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από την έδρα του Καζακστάν στην Αστάνα.

Το ξεκίνημα ήταν εξαιρετικό για την ομάδα του Άνταμ Ναβάλκα, η οποία πήρε από νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Καπούτσκα (9’) και Λεβαντόφσκι (35’ πεν.). Ωστόσο, στην επανάληψη, το Καζακστάν σκόραρε δύο φορές σε διάστημα επτά λεπτών με τον Σεργκέι Χιζνιτσένκο (51’ και 58’) και στη συνέχεια κατάφερε να υπερασπιστεί το 2-2 μέχρι το φινάλε.

Έτσι, η Δανία βρέθηκε μόνη στην κορυφή του 5ου ομίλου, μετά την εντός έδρας νίκη της με 1-0 επί της Αρμενίας (σκόρερ ο Έρικσεν 17’). Αυτό συνέβη διότι στο 3ο παιχνίδι του γκρουπ, Ρουμανία και Μαυροβούνιο αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στη Κλουζ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 85’ με γκολ του Πόπα, όμως δύο λεπτά μετά ο Γιόβετιτς ισοφάρισε σε 1-1, χαρίζοντας το βαθμό στους Μαυροβούνιους. Στο 90+6' ο Στάντσιου θα μπορούσε να χαρίσει τη νίκη στους Ρουμάνους, όμως έστειλε τη μπάλα άουτ από την άσπρη βούλα του πέναλτι.

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου:


1. Δανία 3
2. Πολωνία 1
3. Καζακστάν 1
4. Μαυροβούνιο 1
5. Ρουμανία 1
6. Αρμενία 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.