Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το παλεύει για Νταβίντ Λουίζ η Τσέλσι

Το παλεύει για Νταβίντ Λουίζ η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/8/2016 16:04
Σε επαφές με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Νταβίντ Λουίζ βρίσκεται η Τσέλσι, που «καίγεται» για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Υπογράφει ο Μάρκος Αλόνσο.

Με τις ώρες να μετρούν αντίστροφα μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, η Τσέλσι παραμένει σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού. Μετά τα «ναυάγια» με τις υποθέσεις των Καλιντού Κουλιμπαλί και Αλέσιο Ρομανιόλι, οι «μπλε» έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στον Νταβίντ Λουίζ.

Ο πρώην αμυντικός των «μπλε» δεν φαίνεται να βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ουνάι Έμερι και ο ίδιος φέρεται να πιέζει τους διοικούντες της Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να επιστρέψει στο Λονδίνο. Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, οι «μπλε» βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με τη διοίκηση των Παριζιάνων και μένει να φανεί αν ο Βραζιλιάνος αμυντικός θα φορέσει ξανά τη φανέλα της Τσέλσι.

Όπως αναφέρει το «Sky Sports», οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε καλό δρόμο, με την Παρί να αξιώνει λιγότερα από 40 εκατ. λίρες για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Την ίδια ώρα, η Τσέλσι είναι έτοιμη να ανακοινώσει την απόκτηση του Μάρκος Αλόνσο. Ο Ισπανός αριστερός μπακ βρίσκεται στο Λονδίνο και αυτή τη στιγμή περνάει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό των «μπλε». Όσον αφορά το ποσό της μεταγραφής, η Φιορεντίνα θα βάλει στα ταμεία της περίπου 25 εκατ. ευρώ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.