Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δεν ξεκινά το πρωτάθλημα ο Κοντονής

Δεν ξεκινά το πρωτάθλημα ο Κοντονής

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/8/2016 20:40
Αποφασισμένος να παρατείνει την αναβολή του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Σταύρος Κοντονής, ο οποίος έμεινε ανικανοποίητος απ’ όσα συνέβησαν στο ΔΣ της ΕΠΟ.

Παρά την αισιοδοξία που υπήρχε για έναρξη του πρωταθλήματος, ο Σταύρος Κοντονής δεν αλλάζει τη θέση του και μάλιστα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο νέας αναβολής μέχρι να υπάρξει πλήρης συμμόρφωση στους νόμους.

Η θέση του Υπουργείου μετά και τις σημερινές εξελίξεις στην ΕΠΟ και ως προς στις αποφάσεις που έγιναν γνωστές: «Οι έκπτωτοι συνεχίζουν να προκαλούν τη νομιμότητα και τη συνταγματική τάξη. Με δολιχοδρομίες και εκ νέου παρανομίες όχι μόνο δεν μπορεί να αρθεί η απόφαση απαγόρευσης διεξαγωγής των ποδοσφαιρικών αγώνων, αλλά επιβάλλεται η περαιτέρω χρονική επέκταση της!».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το θέμα που ενόχλησε τον Σταύρο Κοντονή ήταν η άρνηση των τεσσάρων (κυρίως του Γκιρτζίκη αλλά και των Οικονομίδη, Προύντζου, Καραμελίδη) να αποχωρήσουν από τις θέσεις τους στην ΕΠΟ.

Ο υφυπουργός αθλητισμού υποστηρίζει ότι η σημερινή (30/8) συγκρότηση του Δ.Σ. της ομοσπονδίας ήταν παράνομη, από τη στιγμή που έδωσαν το παρών οι έξι υπόδικοι για το θέμα της κάρτας υγείας.

Παράλληλα, η ματαίωση της πρωινής συνάντησης για τη διαιτησία, όπου δεν υπήρξε η παραμικρή βελτίωση, ήταν ακόμα ένας λόγος για τον οποίο ο Σταύρος Κοντονής δεν προτίθεται να αποφασίσει την έναρξη του πρωταθλήματος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.