Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκιρτζίκης: «Θα εξαντλήσω όλα τα ένδικα μέσα για την προεδρία»!

Γκιρτζίκης: «Θα εξαντλήσω όλα τα ένδικα μέσα για την προεδρία»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/8/2016 17:53
Διατεθειμένος να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για την παραμονή του στον προεδρικό θώκο της ΕΠΟ δήλωσε ο Γιώργος Γκιρτζίκης. «Θα εξαντλήσω όλα τα ένδικα μέσα», ανέφερε.

Παρά το γεγονός ότι ο συνταγματολόγος, Νίκος Αλιβιζάτος, σύστησε την παραίτηση των διωκόμενων για την υπόθεση της «κάρτας υγείας», ο Γιώργος Γκιρτζίκης εμφανίστηκε αποφασισμένος να παραμείνει στην προεδρία της ΕΠΟ.

«Θα κάνω αυτό που πρέπει, την ώρα που πρέπει και αφού εξαντλήσω όλα τα ένδικα μέσα. Είναι ανοιχτό αν θα είμαι εγώ πρόεδρος στη συνέχεια ή αν θα είμαι ο επόμενος πρόεδρος. Πάντα βρίσκουν έναν τρόπο να τα χρεώνουν όλα στην ΕΠΟ, προσπαθώντας να τορπιλίσουν τις όποιες προσπάθειες μας», ανέφερε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μετά το διοικητικό συμβούλιο της Τρίτης (30/8).

Μιλώντας και για την υπόθεση της κάρτα υγείας, πρόσθεσε: «είναι μία υπόθεση ντροπή ειδικά με τον τρόπο που κάποιοι στοχοποίησαν άτομα», ενώ ταυτόχρονα είπε για τις επιτροπές δεοντολογίας πως «θα γίνει τριμελής η επιτροπή αλλά και όλα αυτά που μας έχουν ζητήσει».

Όσο αφορά το θέμα της διαιτησίας ο Γκιρτζίκης επισήμανε: «Οι κύριοι Σαραϊδάρης και Γκρούτσης ακόμα και μέσω κληρώσεων θα μπορούσαν να βγάζουν τους διαιτητές. Ας τα βρουν μέσω κληρώσεων και με τους επιδιαιτητές. Προσωπικά έχω παρακαλέσει πολλές φορές τον κύριο Μπίκα, θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή αλλά για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους δεν θέλει να αποδεχθεί»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.