Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: 2x2 με Ράκιτιτς η Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: 2x2 με Ράκιτιτς η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/8/2016 23:50
Με ωραίο γκολ του Ράκιτιτς (21’) η Μπαρτσελόνα πέρασε με 1-0 από την έδρα της Μπιλμπάο και έκανε το 2x2 στο πρωτάθλημα, πιάνοντας στην κορυφή τις Ρεάλ και… Λας Πάλμας.

Η Μπαρτσελόνα δεν έκλεψε τις εντυπώσεις με την απόδοση της, ωστόσο πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μπιλμπάο (1-0) και διπλασίασε τις νίκες της στο πρωτάθλημα.

Η Μπιλμπάο ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, επιλέγοντας να πρεσάρει ψηλά τους Καταλανούς. Η τακτική της θα μπορούσε να αποδώσει καρπούς στο 12ο λεπτό, όμως ο Μπενάτ δεν κατάφερε να νικήσει τον Τερ Στέγκεν σε τετ-α-τετ.

Έντεκα λεπτά μετά, η Μπαρτσελόνα πήρε το προβάδισμα κόντρα στη ροή, όταν μετά από σέντρα του αναγεννημένου Τουράν, ο Ράκιτιτς πήρε την κοντινή κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν χωρίς όμως αποτέλεσμα και στο 45’ ο Τουράν αστόχησε από θέση τετ-α-τετ, χάνοντας την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο στην προσπάθεια της άφηνε αρκετούς κενούς χώρους, τους οποίους εκμεταλλεύονταν η Μπαρτσελόνα. Στο 54’ και στο 70’ ο Μέσι αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ενώ ίδια κατάληξη είχαν οι προσπάθειες του Σουάρες (57’, 85’).

Η Μπιλμπάο έμεινε ζωντανή, ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την Μπαρτσελόνα. Στις καθυστερήσεις μάλιστα ο Μέσι «σέρβιρε» έτοιμο γκολ στον Σουάρες, όμως ο Ουρογουανός δεν κατάφερε να σκοράρει σε κενή εστία, με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.