Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Καθάρισε» ο Κρόος

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Καθάρισε» ο Κρόος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/8/2016 01:05
Με γκολ του Κρόος στο 82’ η Ρεάλ πήρε δύσκολη εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Θέλτα, που έδειξε ότι θα είναι αρκετά δύσκολος αντίπαλος για τον Παναθηναϊκό.

Έστω και με αρκετή δυσκολία, η Ρεάλ έκανε το 2x2 στο πρωτάθλημα. Η «βασίλισσα» κέρδισε με 2-1 την Θέλτα στο «Μπερναμπέου» και διπλασίασε τις νίκες της στο πρωτάθλημα παρά το γεμάτο απουσιολόγιο (Ρονάλντο, Μπενζεμά, Ίσκο, Νάβας).

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν τα βρήκε σκούρα απέναντι στην εξαιρετικά στημένη Θέλτα και απειλούσε κυρίως με μακρινά σουτ. Στο 28’ η βολίδα του Μόντριτς βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 32’ ο Σέρχιο είπε «όχι» σε νέο σουτ του Κροάτη. Στο 55’ ο πορτιέρο της Θέλτα πραγματοποίησε νέα επέμβαση σε φάουλ του Μπέιλ, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο, ωστόσο πέντε λεπτά μετά ο Μοράτα έλυσε το γόρδιο δεσμό, σκοράροντας από κοντά για το 1-0.

Το τρίτο δοκάρι της Ρεάλ ήρθε στο 63’ μετά από κοντινό πλασέ του Ασένσιο και τρία λεπτά αργότερα έγινε η ισοφάριση. Ο Γκουιντέτι πήρε πάνω του δύο αμυντικούς και βρήκε τον αμαρκάριστο Ορεγιάνα, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με τρομερό σουτ από το ύψος της περιοχή.

Η Θέλτα βρέθηκε κοντά σε ένα σπουδαίο, ωστόσο δεν υπολόγιζε στον Τόνι Κρόος. Στο 82’ ο Γερμανός μέσος διαμόρφωσε το τελικό 2-1 με τρομερό σουτ από το ημικύκλιο, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.