Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόντε: «Δύσκολο να πάρουμε τους παίκτες που θέλουμε»

Κόντε: «Δύσκολο να πάρουμε τους παίκτες που θέλουμε»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/8/2016 18:24
Απογοητευμένος από τα μεταγραφικά «ναυάγια» της Τσέλσι εμφανίστηκε ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος παραδέχτηκε πως δύσκολα η ομάδα του θα μπορέσει να αποκτήσει τους παίκτες που είχε θέσει ως στόχους μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Αγώνα δρόμου προκειμένου να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή δίνει η Τσέλσι, αφού απομένουν λίγες ημέρες μέχρι την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Η διοίκηση των Λονδρέζων κινείται κυρίως για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, ωστόσο οι προσπάθειες της για την αγορά των Καλιντού Κουλιμπαλί και Αλέσιο Ρομανιόλι έπεσαν στο… κενό.

Ο Αντόνιο Κόντε είχε κάνει λόγο για μεταγραφική ενίσχυση από την πρώτη του ημέρα στον σύλλογο, ωστόσο, στη σημερινή (26/8) συνέντευξη Τύπου εμφανίστηκε απογοητευμένος από την τροπή που έχουν πάρει οι κινήσεις των Λονδρέζων στο μεταγραφικό παζάρι, τονίζοντας πως δύσκολα πλέον η ομάδα θα αποκτήσει τους πρώτους της στόχους:

«Είναι αλήθεια ότι έχουμε συγκεκριμένους στόχους, όμως είναι πολύ δύσκολο να τους αποκτήσουμε με τα σημερινά δεδομένα της αγοράς... Ελπίζω να υπάρξει ενίσχυση, όμως επαναλαμβάνω πως δύσκολα θα φτάσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει», ανέφερε ο Κόντε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.