Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Τσάμπιονς Λιγκ: Στους ομίλους Πόρτο, Μονακό και Σέλτικ

Προκρ. Τσάμπιονς Λιγκ: Στους ομίλους Πόρτο, Μονακό και Σέλτικ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/8/2016 00:05
Η Πόρτο διέλυσε με 3-0 την Ρόμα, η οποία έπαιζε με εννιά παίκτες από το 50ό λεπτό, στο «Ολίμπικο» και εξασφάλισε την είσοδο της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Το εισιτήριο «σφράγισαν» και οι Μονακό, Σέλτικ, Λέγκια και Λουντογκόρετς.

Την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ εξασφάλισε η Πόρτο. Παρά το 1-1 του «Ντραγκάο», οι «δράκοι» κέρδισαν με 3-0 την Ρόμα στο «Ολίμπικο» και θα δώσουν το «παρών» στην κλήρωση της Πέμπτης (25/8).

Οι Πορτογάλοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 8ο λεπτό με κεφαλιά του Φελίπε, παίρνοντας από νωρίς σκορ πρόκρισης. Η Ρόμα έψαξε την ισοφάριση όμως στο 41’ έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα για αχρείαστο σκληρό μαρκάρισμα του Ντε Ρόσι στον Μάξι Περέιρα.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τους «τζιαλορόσι» αφού στο 51’ ο Έμερσον άφησε την ομάδα του με εννέα! Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η Ρόμα πάλεψε για το γκολ της ισοφάρισης, όμως στο 73’ την πάτησε από τον… Σέζνι. Ο Πολωνός γκολκίπερ έκανε τραγική έξοδο, δίνοντας έτοιμο γκολ στον Λαγιούν για το 2-1 υπέρ της Πόρτο. Οι «τζιαλορόσι» πέταξαν λευκή πετσέτα και δύο λεπτά μετά ο Κορόνα διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με δυνατό σουτ.

Την πρόκριση για τους ομίλους εξασφάλισε και η Σέλτικ, παρότι ηττήθηκε με 2-0 από την Χάποελ Μπερ Σεβα στο Ισραήλ. Το 5-2 στη Γλασκώβη είχε δώσει το μισό εισιτήριο για τους «καθολικούς», ωστόσο η ομάδα που απέκλεισε στην προηγούμενη φάση τον Ολυμπιακό δεν τα παράτησε.

Στο 21’ ο Σαχάρ «έγραψε» το 1-0 και στο 48’ ο γκολκίπερ της Σέλτικ έχασε τη μπάλα από τα χέρια του μετά από σύγκρουση με αμυντικό (!) δίνοντας την ευκαιρία στον Χόμπαν να κάνει το 2-0. Οι Ισραηλινοί χρειάζονταν άλλο ένα γκολ, αυτό δεν ήρθε και η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς μπήκε στους ομίλους.

Με πέναλτι του Φαμπίνιο στο 90’ η Μονακό κέρδισε με 1-0 την Βιγιαρεάλ στο Πριγκιπάτο και πέρασε στου ομίλους, ενώ το Κίτρινο Υποβρύχιο έγινε η πέμπτη ισπανική ομάδα που δεν κατάφερε να προκριθεί από τη διαδικασία των πλει-οφ.

Από την άλλη, η Λέγκια Βαρσοβίας αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Νταντάλκ στην έδρα τη και «σφράγισε» το εισιτήριο μετά και το 2-0 του πρώτου αγώνα. Τέλος, η Πλζεν προηγήθηκε δύο φορές κόντρα στην Λουντογκόρετς, ωστόσο οι Βούλγαροι ισοφάρισαν σε 2-2 (με γκολ στο 90+5’) και πήραν το εισιτήριο, σε συνδυασμό με το 2-0 του πρώτου αγώνα στη Σόφια.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.