Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πολύ κοντά σε Μαρίν ο Ολυμπιακός

Πολύ κοντά σε Μαρίν ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/8/2016 22:45
Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Μάρκο Μαρίν βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τον Γερμανό άσο να προορίζεται για τον αντικαταστάτη του Τζίμι Ντουρμάζ.

Τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού προβάρει ο Μάρκο Μαρίν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Πειραιώτες βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Γερμανού μεσοεπιθετικού, ο οποίος αποτελεί επιθυμία του Πάουλο Μπέντο.

Ο 27χρονος αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός εξτρέμ (παίζει και δεξιά και ως επιτελικός) και προορίζεται για αντικαταστάτη του Τζίμι Ντουρμάζ, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουλούζ. Ο Μαρίν ξεκίνησε την καριέρα του στην Γκλάντμπαχ και θεωρούνταν ένα από τα μεγάλα ταλέντα του γερμανικού ποδοσφαίρου. Το 2009 αποκτήθηκε από την Βέρντερ έναντι 8,2 εκατ. ευρώ και το 2012 υπέγραψε στην Τσέλσι, η οποία διατηρεί τα δικαιώματα του.

Παρόλα αυτά ο Γερμανός δεν μπόρεσε ποτέ να ξεχωρίσει στους «μπλε», αφού κάθε χρόνο παραχωρούνταν δανεικός σε διάφορες ομάδες (Σεβίλλη, Φιορεντίνα, Άντερλεχτ) με τελευταία την τουρκική Τράμπζονσπορ, όπου είχε 2 γκολ και 4 ασίστ σε 24 παιχνίδια πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.