Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Με ανατροπή η Τσέλσι, «σφαλιάρα» για Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Με ανατροπή η Τσέλσι, «σφαλιάρα» για Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/8/2016 19:07
Η Τσέλσι χάρη σε δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο (80’ Μπατσουαγί, 87’ Κόστα) κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Γουότφορντ στο «Βίκαράτζ Ρόουντ» και έκανε το «2 στα 2» στην Πρέμιερ Λιγκ. «Σφαλιάρα» για Λίβερπουλ (2-0 από Μπέρνλι), πρώτη νίκη για Τότεναμ (1-0 με Κρίσταλ Πάλας).

Με τον Ντιέγκο Κόστα να λυτρώνει ξανά την Τσέλσι, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε πέρασε με 2-1 από την έδρα της Γουότφορντ και διπλασίασε τις νίκες της στο πρωτάθλημα.

Οι Λονδρέζοι τα βρήκαν σκούρα στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στις «σφήκες» (δεν δημιούργησαν καμία αξιόλογη φάση) και στο ξεκίνημα της επανάληψης (55’) ο Καπουέ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, εκμεταλλευόμενος την αμυντική αδράνεια των φιλοξενούμενων.

Η Τσέλσι είχε μεγάλο πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι και στο 65’ θα μπορούσε να μείνει με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού ο Ντιέγκο Κόστα γλίτωσε τη δεύτερη κίτρινη για θέατρο. Δύο λεπτά μετά, οι «μπλε» διαμαρτυρήθηκαν δίκαια για πέναλτι σε χέρι του Κάθχαρτ και στη συνέχεια ακολούθησαν οι αλλαγές του Κόντε, που άλλαξαν το παιχνίδι.

Στο 73’ ο Ιταλός τεχνικός έριξε στο ματς τον Μπατσουαγί και εφτά λεπτά μετά ο Βέλγος επιθετικός πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της Τσέλσι, σκοράροντας από κοντά, έπειτα από ασταθή απόκρουση του Γκόμες σε σουτ του Αζάρ.

Την ανατροπή ολοκλήρωσε στο 87’ ο Ντιέγκο Κόστα, πετυχαίνοντας ξανά νικητήριο γκολ μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στην Γουέστ Χαμ. Έπειτα από εξαιρετική μακρινή μπαλιά του νεοεισελθόντα Φάμπρεγκας, ο πολιτογραφημένος Ισπανός φορ βγήκε απέναντι στον Γκόμες και δεν αστόχησε, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 υπέρ των «μπλε». Δύο γκολ του Κόστα, ισάριθμες νίκες για την Τσέλσι, όμως και στα δύο παιχνίδια ο επιθετικός των «μπλε» θα μπορούσε να αποβληθεί. Από την άλλη, ένα γκολ και μια ασίστ σε δύο παιχνίδια ο απολογισμός του νεοαποκτηθέντα Μπατσουαγί, που στις καθυστερήσεις είχε δοκάρι για να διπλασιάσει τα τέρματα του.

Απότομη προσγείωση για Λίβερπουλ, με Γουανιάμα η Τότεναμ


Πρέμιερ Λιγκ: Με ανατροπή η Τσέλσι, «σφαλιάρα» για Λίβερπουλ
Απότομη προσγείωση για την Λίβερπουλ μετά την εντυπωσιακή νίκη της πρεμιέρας απέναντι στην Άρσεναλ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Μπέρνλι, γνωρίζοντας την πρώτη ήττα στη σεζόν.

Οι «κόκκινοι» δεν είχαν στη διάθεση τους τον τραυματία Μανέ και βρέθηκαν να κυνηγούν από το ξεκίνημα του ματς, αφού στο 2’ ο Βόουκς άνοιξε το σκορ με τρομερό τελείωμα. Η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 37’ ο Γκρέι εκμεταλλεύτηκε τα μεγάλα κενά της αντίπαλης άμυνας, «γράφοντας» το 2-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Κλοπ είχε κάποια καλά σουτ με Κουτίνιο, Φιρμίνο ωστόσο η Μπέρνλι κράτησε το μηδέν και υποχρέωσε τους «κόκκινους» στην πρώτη… κρυάδα της σεζόν.

Αντίθετα, η Τότεναμ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο νέο πρωτάθλημα, νικώντας με 1-0 την συμπολίτισσα Κρίσταλ Πάλας στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Οι «πετεινοί» είχαν την υπεροχή από το ξεκίνημα του αγώνα, ωστόσο όλες τους οι προσπάθειες σταματούσαν στον γκολκίπερ Χένεσι. Αλντερβάιρελντ, Κέιν και Γιάνσεν δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Ουαλού γκολκίπερ, ώσπου στο 83’ ο Γουανιάμα έλυσε το γόρδιο δεσμό.

Ο Κενυάτης μέσος βρήκε δίχτυα με κοντινή κεφαλιά και το παρθενικό του γκολ με την Τότεναμ χάρισε στην ομάδα του την πρώτη της νίκη της στο πρωτάθλημα.

Στα άλλα παιχνίδια, η Χαλ πέρασε με 2-0 από την έδρα της Σουόνσι και συνεχίζει να… τρελαίνει κόσμο. Οι νεοφώτιστοι των πολλών αγωνιστικών και διοικητικών προβλημάτων (σ.σ. υπηρεσιακός τεχνικός, 13 διαθέσιμοι παίκτες πρώτης γραμμής) πήραν τη νίκη με γκολ των Μαλόνεϊ (79’) και Ερνάντες (90+2’) και έκαναν το «2 στα 2» στο πρωτάθλημα! Από την άλλη, η Έβερτον κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Γουέστ Μπρομ στο «Χόθρονς» έχοντας σκόρερ τους Μιραλάς (45+2’) και Μπάρι (60’).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.