Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Λύτρωση στο 89’ για Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Λύτρωση στο 89’ για Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/8/2016 01:33
Με γκολ του Ντιέγκο Κόστα στο 89’ η Τσέλσι κέρδισε με 2-1 την Γουέστ Χαμ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και ο Αντόνιο Κόντε ξεκίνησε με το… δεξί τη θητεία του στους Λονδρέζους. Ο Αζάρ (47’ πεν.) το άλλο γκολ, ισοφάρισαν προσωρινά με Κόλινς (77’) τα «σφυριά», που είχαν βασικό τον Μαζουακού.

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα της Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι «μπλε» κέρδισαν με 2-1 την Γουέστ Χαμ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και μπήκαν με το… δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Με τον νεοαποκτηθέντα Καντέ να δεσπόζει στο χώρο του κέντρου, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έβγαζε ενέργεια, τρεξίματα και δεν θύμιζε σε κανένα σημείο το περσινό… χάλι. Οι γηπεδούχοι δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο στο πρώτο μέρος και στο ξεκίνημα της επανάληψης πήραν το προβάδισμα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αζάρ.

Η Τσέλσι είχε τον απόλυτο έλεγχο, ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει ένα δεύτερο τέρμα και το πλήρωσε στο 77’. Μετά από κόρνερ και διώξιμο της άμυνας, ο Κόλινς επιχείρησε δυνατό σουτ στο ύψος της περιοχής και νίκησε τον Κουρτουά ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Οι «μπλε» δεν πτοήθηκαν, βγήκαν μπροστά και στο 89’ λυτρώθηκαν με τον Ντιέγκο Κόστα. Ο πολιτογραφημένος Ισπανός φορ, που νωρίτερα είχε «φλερτάρει» με δεύτερη κίτρινη για τάκλιν στον Άντριαν, επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της Γουέστ Χαμ. Ο Κόντε πανηγύρισε σαν τρελός την πρώτη του νίκη στον πάγκο της Τσέλσι, η οποία ξεκίνησε με το… δεξί τη νέα σεζόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.