Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Καπ Ισπανίας: «Αγκαλιά» με το τρόπαιο η Μπαρτσελόνα

Σούπερ Καπ Ισπανίας: «Αγκαλιά» με το τρόπαιο η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/8/2016 02:22
«Αγκαλιά» με το Σούπερ Καπ Ισπανίας είναι η Μπαρτσελόνα. Με γκολ των Σουάρες (54’) και Μουνίρ (81’) οι «μπλαουγκράνα» κέρδισαν με 2-0 τη Σεβίλλη στην Ανδαλουσία και πλέον καλούνται να υπερασπιστούν το υπέρ τους προβάδισμα στη ρεβάνς του «Καμπ Νου», προκειμένου να προσθέσουν ακόμα έναν τίτλο στην τροπαιοθήκη τους.

Έτοιμη να πανηγυρίσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς είναι η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί «άλωσαν» το «Σάντσεθ Πιθχουάν» της Σεβίλλη (2-0) στον πρώτο τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας και πλέον βρίσκονται «αγκαλιά» με το τρόπαιο.

Οι πρωταθλητές Ισπανίας έχασαν με τραυματισμούς τους Ματιέ και Ινιέστα στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν πτοήθηκαν και στην επανάληψη πήραν τη νίκη με δύο γκολ. Στο 54’ ο Τουράν έστρωσε με το στήθος στον Σουάρες και ο Ουρουγουανός «εκτέλεσε» τον Ρίκο, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε την περασμένη σεζόν.

Το 2-0 ήρθε στο 81’ από τον Μουνίρ. Ο νεαρός Ισπανός εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική κάθετη πάσα του Μέσι και με ωραίο τελείωμα «σφράγισε» την νίκη της Μπαρτσελόνα, η οποία καλείται απλώς να υπερασπιστεί το προβάδισμα της στη ρεβάνς του «Καμπ Νου».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.