Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φιλική τεσσάρα ΑΕΚ σε Ηρακλή

Φιλική τεσσάρα ΑΕΚ σε Ηρακλή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/8/2016 23:16
Η ΑΕΚ με τέσσερα γκολ μέσα σε 22 λεπτά στο δεύτερο μέρος, επικράτησε 4-0 του Ηρακλή σε φιλική αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ. Αλμέιδα, Μάνταλος, Πέκχαρτ και Μπακασέτας τα γκολ της Ένωσης.

Εντυπωσιακή ήταν η ΑΕΚ στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Ηρακλή. Με τέσσερα γκολ στο δεύτερο μέρος, η «Ένωση» πήρε εμφατική νίκη με 4-0 στο ΟΑΚΑ, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο.

Κανείς δεν θα περίμενε τέτοια εξέλιξη από την εικόνα του πρώτου μέρους. Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια έκανε αρκετά λάθη και ο Ηρακλής ήταν αυτός που είχε τις ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα. Αγγελόπουλος (3’) και Πασάς (7’) είχαν καλές στιγμές για το 0-1, ενώ στο 18’ ο Ανέστης έδιωξε σε κόρνερ το χτύπημα φάουλ του Λεοζίνιο.

Μετά το μισάωρο η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοση της και στο 31’ θα μπορούσε να προηγηθεί, όμως ο Μάνταλος αστόχησε από θέση βολής. Δύο λεπτά μετά το σουτ του Μπακασέτα έφυγε λίγο άουτ και στο 37’ ο Μάνταλος «φλέρταρε» με αυτογκόλ…

Το 0-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο, ωστόσο στην επανάληψη η ΑΕΚ ήταν εντυπωσιακή. Το 1-0 ήρθε στο 49’ με τον Αλμέιδα, ο οποίος σκόραρε με τρομερή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Βάργκας. Στο 60’ ο Μάνταλος διπλασίασε το σκορ με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση και στο 63’ ο Πέκχαρντ «έγραψε» το 3-0 με κοντινή κεφαλιά. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μπακασέτας στο 71’, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 με πλασέ στην κίνηση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.