ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Δεν συμμετέχουμε σε σημαδεμένο διαιτητικά πρωτάθλημα»

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Δεν συμμετέχουμε σε σημαδεμένο διαιτητικά πρωτάθλημα»Ο Παναθηναϊκός, με ανακοίνωσή του, ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να συμμετέχει στο φετινό πρωτάθλημα, το οποίο, όπως τονίζει, δεν θα πρέπει να ξεκινήσει.

Μετά την ΑΕΚ, και ο Παναθηναϊκός πήρε θέση για όσα γίνονται με τους πίνακες διαιτησίας από την πλευρά της ΕΠΟ. Λίγες μέρες πριν την έναρξη της σεζόν, οι «πράσινοι» τονίζουν πως δεν πρόκειται να συμμετάσχουν σ’ ένα σημαδεμένο διαιτητικά πρωτάθλημα, το οποίο με τις σημερινές συνθήκες δεν πρέπει να ξεκινήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι σημερινές μεθοδεύσεις της υπό βαριά κατηγορία διοίκησης της ΕΠΟ που αποφάσισε να ορίσει τους διαιτητές του νέου πρωταθλήματος της Super League με τους όρους της, αγνοώντας παντελώς τα όσα είχαν συμφωνηθεί τον προηγούμενο καιρό και με τη διαμεσολάβηση της UEFA, είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Δυστυχώς τα γνωστά παράκεντρα εξουσίας και οι εγκληματικές οργανώσεις που έχουν διαλύσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και κάθε έννοια ισονομίας, επιχειρούν και πάλι, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, να δημιουργήσουν εκείνες τις συνθήκες που θα μας οδηγήσουν και πάλι να αποτελέσουμε θεατές του ίδιου έργου.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τιμά τη στάση όσων σήμερα αρνήθηκαν να συμμετέχουν σε αυτό το διασυρμό των θεσμών και το κουρέλιασμα των συμφωνιών που δυστυχώς είχε προβλέψει ότι θα συνέβαιναν.Ο Παναθηναϊκός δηλώνει ότι δεν σκοπεύει να συμμετάσχει σε ένα ακόμα σημαδεμένο διαιτητικά πρωτάθλημα το οποίο με τους σημερινούς όρους και συνθήκες δεν πρέπει να ξεκινήσει».
Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: