Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έχασε από Μπεσίκτας, κέρδισε τους νέους

Έχασε από Μπεσίκτας, κέρδισε τους νέους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/8/2016 22:43
Με κορυφαίους τους πιτσιρικάδες Μανθάτη και Ρέτσο, ο Ολυμπιακός εμφάνισε βελτιωμένο πρόσωπο κόντρα στην Μπεσίκτας , αλλά γνώρισε φιλική ήττα (1-0) στην Κωνσταντινούπολη, παραμένοντας χωρίς γκολ από τις 20 Ιουλίου.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-0 από την Μπεσίκτας, σε φιλικό παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη, παρουσιάζοντας ωστόσο βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με τα δύο παιχνίδια κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σεβά.

Σίγουρα κανείς δεν φαντάζονταν πως θα ήταν τα πράγματα στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού όταν προγραμματίζονταν το συγκεκριμένο φιλικό. Οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη με έναν προπονητή (Βίκτορ) που μένει μέχρι να αποχωρήσει, ενώ η ενδεκάδα ήταν πειραματική, με αρκετούς νέους στο αρχικό σχήμα.

Έχασε από Μπεσίκτας, κέρδισε τους νέους
Συγκεκριμένα ο Βίκτορ ξεκίνησε τον Ολυμπιακό με 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Λεάλι. Δεξί μπακ ο Βούρος, στόπερ οι Ρέτσος και Μποτία, και αριστερό μπακ ο Ντε λα Μπέγια. Η τριάδα της μεσαίας γραμμής απαρτιζόταν από τους Μιλιβόγεβιτς, Ζντιέλαρ και Μπουχαλάκη, ενώ αυτή της επίθεσης από Σεμπά (κορυφή), Μανθάτη και Πάρντο.

Οι Τούρκοι πατούσαν καλύτερα στο πρώτο 25λεπτο και είχαν δύο καλές στιγμές με σουτ των Φράι (15’) και Γκιουνές (23’) για να ανοίξουν το σκορ. Μετά το 25’ ο Ολυμπιακός πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και δημιούργησε ευκαιρίες για να σκοράρει. Σε εκείνο το λεπτό ο δραστήριος Μανθάτης έκανε τη σέντρα στην «καρδιά» της περιοχής της Μπεσίκτας, αλλά ο Μαρσέλο έδιωξε με κεφαλιά πριν ο Ρέτσος στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Δύο λεπτά μετά η κεφαλιά του Μιλιβόγιεβιτς έφυγε άουτ, ενώ στο 31’ ο Βούρος υποχρέωσε τον Μπόικο σε δύσκολη απόκρουση. Στο 33’ ο Μανθάτης πέρασε εντυπωσιακά τον Όγκουζχαν, έκανε τη σέντρα-σουτ, όμως ο Μπόικο απομάκρυνε. Στο 39’ η κεφαλιά του Μποτία πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 43’ ο Μπόικο απόκρουσε το δυνατό σουτ του Πάρντο.

Παρά τις ευκαιρίες, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και τελικά το πλήρωσε στο 58’. Μετά από λάθος γύρισμα του Βούρου προς τον Λεάλι, ο Αρσλάν έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Σισμάνογλου «έγραψε» το 1-0.

Ένα λεπτό μετά ο Πάρντο βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Ακολούθησαν αρκετές αλλαγές από τους δύο τεχνικούς και το 1-0 ήταν το τελικό σκορ, αφού στα εναπομείναντα λεπτά οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να βρουν διαδρόμους προς την εστία των Τούρκων.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Μπόικο (46' Φαμπρίσιο Ραμίρες), Μπεκ (93' Μουσταφά Πεκτεμέκ), Μαρσέλο, Νέσιπ, Τόσιτς, Χάτσινσον (91' Γκιοκχάν Γκιονιούλ), Τολγκάι Αρσλάν (82' Ροντόλφο), Όγκουζχαν Εζιακούπ (46' Κουαρέσμα), Φρέι (60' Εζμπιλίζ), Ολτζάι Σαχάν (46' Αντριάνο), Τοσούν (46' Σισμανόγλου).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Λεάλι, Βούρος, Μποτία (46' Ντα Κόστα), Ρέτσος, Ντε λα Μπέγια (62' Τσιμίκας), Μιλιβόγεβιτς (46' Καμπιάσο), Ζντιέλαρ (78' Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης (70' Φορτούνης), Πάρντο, Μανθάτης (62' Ιντέγε), Σεμπά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.