Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αύξηση Μ.Κ στα 20 εκατ. ευρώ, τέλος ο Βρέντζος

Αύξηση Μ.Κ στα 20 εκατ. ευρώ, τέλος ο Βρέντζος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/8/2016 19:52
Ραγδαίες εξελίξεις και στο διοικητικό τομέα στον Ολυμπιακό. Όπως ανακοινώθηκε, το Μετοχικό Κεφάλαιο αυξάνεται κατά 20 εκ. ευρώ, ο Γιάννης Βρέντζος αποτελεί παρελθόν, ενώ καθήκοντα αθλητικού διευθυντή αναλαμβάνει ο Μοντεστό.

Μεγάλες αλλαγές σ’ όλα τα επίπεδα φέρνει στον Ολυμπιακό ο αποκλεισμός-σοκ από την Χάποελ Μπερ Σεβά στον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, ο Γιάννης Βρέντζος υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε και δεκτή. Αυτόματα, περισσότερες αρμοδιότητες αναλαμβάνουν οι Μιχάλης Κουντούρης, Γιώργος Παύλου και Θόδωρος Γιαννίκος. Παράλληλα, παρελθόν αποτελεί και ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Χουάνχο Λορένθο, ενώ ο Φρανσουά Μοντέστο ανακοινώθηκε ως αθλητικός διευθυντής.

Μάλιστα, η οικονομική ζημιά του αποκλεισμού από Τσάμπιονς Λιγκ έφερε αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά 20 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου και άμεσα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η ανακοίνωση:


"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο μας για τα παρακάτω:

1. Το Μετοχικό Κεφάλαιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα αυξηθεί κατά 20 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου και άμεσα από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η συγκεκριμένη αύξηση υλοποιείται προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με την απώλεια εσόδων από το UEFA Champions League και η ομάδα να συνεχίσει δυνατή και να ενισχυθεί, για να κατακτήσει όλους τους στόχους της. Ο κ. Μαρινάκης, όπως και το 2010, που η ομάδα μας δεν συμμετείχε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και την περσινή σεζόν που τελείωσε με ζημιά 8 εκατομμυρίων ευρώ, έτσι και τώρα δεν αφήνει τον Ολυμπιακό να μπει σε οικονομικές περιπέτειες.

2. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Γιάννης Βρέντζος, υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή και θα τεθεί σε ισχύ από την επόμενη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ. Περαιτέρω αρμοδιότητες που αφορούν στη λειτουργία της ΠΑΕ και του ποδοσφαιρικού τμήματος θα αναλάβουν οι κ.κ. Κουντούρης, Παύλου, Γιαννίκος.

3. Λύνεται η συνεργασία με τον τεχνικό σύμβουλο και επικεφαλής του τμήματος scouting Χουάνχο Λορένθο Μολπεσέρες.

4. Ο κ. Φρανσουά Μοντεστό αναλαμβάνει Αθλητικός Διευθυντής".

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.