Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Τσάμπιονς Λιγκ: Κόντρα στην Κοπεγχάγη ο ΑΠΟΕΛ

Προκρ. Τσάμπιονς Λιγκ: Κόντρα στην Κοπεγχάγη ο ΑΠΟΕΛ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/8/2016 13:23
Η Κοπεγχάγη είναι η αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως προέκυψε στη κλήρωση της Νιόν. Ρόμα-Πόρτο και Μονακό-Βιγιαρεάλ τα ματς που ξεχωρίζουν, με Στεάουα η Μάντσεστερ Σίτι.

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση των πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου δεν υπήρχε ελληνική εκπροσώπηση μετά τα αποτελέσματα των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο.

Ο ΑΠΟΕΛ, που στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Ρόζενμποργκ, καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κοπεγχάγης προκειμένου να εξασφαλίσει θέση στους χρυσοφόρους ομίλους. Η κλήρωση έφερε ευχάριστες αναμνήσεις στον ΑΠΟΕΛ, αφού οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες στον ίδιο γύρο το 2009, με τους γαλαζοκίτρινους να παίρνουν την πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Στα παιχνίδια που ξεχωρίζουν, η Ρόμα θα αντιμετωπίσει την Πόρτο, ενώ η Βιγιαρεάλ θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την Μονακό. Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα θα τεθεί αντιμέτωπη με την Στεάουα Βουκουρεστίου, ενώ η Γκλάντμπαχ θα παίξει με τη Γιάνγκ Μπόις.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:


Λουντογκόρετς – Βικτόρια Πλζεν
Σέλτικ – Χάποελ Μπερ Σεβά
Κοπεγχάγη – ΑΠΟΕΛ
Ντάνταλκ – Λέγκια Βαρσοβίας
Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Σάλτσμπουργκ
Στεάουα Βουκουρεστίου – Μάντσεστερ Σίτι
Πόρτο – Ρόμα
Άγιαξ – Ροστόφ
Γιανγκ Μπόις – Γκλάντμπαχ
Βιγιαρεάλ - Μονακό

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.