Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόκριση με Γιαννιώτα στο 90+1’ ο ΑΠΟΕΛ (video)

Προκρ. Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόκριση με Γιαννιώτα στο 90+1’ ο ΑΠΟΕΛ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/8/2016 23:16
Με πρωταγωνιστή τον Γιαννιώτα (γκολ και ασίστ), ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε με 3-0 την Ρόζενμποργκ (και τα τρία γκολ στις καθυστερήσεις!) και προκρίθηκε στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, εξασφαλίζοντας σίγουρα θέση στην Ευρώπη μέχρι τον Δεκέμβρη.

Εντυπωσιακή πρόκριση στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε ο ΑΠΟΕΛ. Οι πρωταθλητές Κύπρου υποδέχονταν την Ρόζενμποργκ στο ΓΣΠ, έχοντας στόχο να γυρίσουν το 2-1 του πρώτου αγώνα. Το σκορ στο 90’ ήταν στο 0-0 και οι Νορβηγοί έπαιρναν αυτοί το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Ωστόσο οι Κύπριοι πέτυχαν τρία γκολ στις καθυστερήσεις (3-0) και προκρίθηκαν στα πλει-οφ, ρίχνοντας στο… καναβάτσο την αντίπαλο τους.

Η λύτρωση για τους Κύπριους ήρθε στο 90+1' από τον Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος άνοιξε το σκορ με προβολή έπειτα από την εξαιρετική σέντρα του Βάντερ. Οι δύο παίκτες άλλαξαν ρόλους στο 90+6’ και ο Βάντερ «σφράγισε» την πρόκριση για τον ΑΠΟΕΛ. Το «κερασάκι» στην τούρτα έβαλε στο 90+9’ ο Ντε Βινσέντι, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο ΑΠΟΕΛ θα διεκδικήσει την είσοδο του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας εξασφαλισμένη τη θέση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.