Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε προβάδισμα ο ΠΑΟΚ

Προκρ. Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε προβάδισμα ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/7/2016 23:41
Με γκολάρα του Κάμπος (27’), ο ΠΑΟΚ απέσπασε ισοπαλία (1-1) από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα. Ισοφάρισε με Ντόλμπεργκ (57') ο «Αίαντας», που χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία με δύο ή περισσότερα τέρματα για να πάρει αυτός το εισιτήριο.

Με σκορ πρόκρισης επιστρέφει από το Άμστερνταμ ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Άγιαξ και έχει πλέον το πάνω χέρι ενόψει της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στην Τούμπα.

Προκρ. Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε προβάδισμα ο ΠΑΟΚ
Ο Άγιαξ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο 20λεπτο και η πρώτη του μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 19’, με τον Ρίντεβαλντ να επιχειρεί το μακρινό σουτ και τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γλύκου.

Ο ΠΑΟΚ γλίτωσε το γκολ και στο 23’ θα μπορούσε να πάρει αυτός το προβάδισμα, όμως η κεφαλιά του Ροντρίγκες στην περιοχή δεν ανησύχησε τον Σίλεσεν. Ωστόσο τέσσερα λεπτά μετά ο Ολλανδός γκολκίπερ πραγματοποίησε τραγική έξοδο σε κάθετη μπαλιά του Αθανασιάδη και ο Κάμπος με τρομερό φαλτσαριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Άγιαξ, «παγώνοντας» την Άμστερνταμ Αρίνα.

Το γκολ επηρέασε τους γηπεδούχους και στο 34’ ο Αθανασιάδης είχε «χρυσή» ευκαιρία για το 2-0, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση. Στο 38’ ήρθε η σειρά του Άγιαξ να απειλήσει, με τον Γλύκο να αποκρούει το σουτ του Ελ Γκάζι. Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ προχώρησε σε νέα σωτήρια επέμβαση στο ξεκίνημα της επανάληψης (47’), διώχνοντας την κοντινή κεφαλιά του Ντόλμπεργκ.

Ο «Αίαντας» μπήκε αποφασισμένος να φέρει το σκορ στα ίσα και στο 1-1 ήρθε τελικά στο 58’. Ο Ντόλμπεργκ βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και με συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στη δεξιά πλευρά της εστίας του Γλύκου. Ο ΠΑΟΚ δεν πτοήθηκε και στο 67’ θα μπορούσε να ξαναπάρει το προβάδισμα, όμως ο Τζαβέλλας δεν κατάφερε με κεφαλιά να νικήσει τον Σίλεσεν. Η πίεση του Άγιαξ στα εναπομείναντα λεπτά δεν απέδωσε καρπούς και ο ΠΑΟΚ, που έδειξε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας, έφυγε με σκορ πρόκρισης από το Άμστερνταμ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.