Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ομπαμεγιάνγκ: «Φεύγω από την Ντόρτμουντ μόνο για Ρεάλ»

Ομπαμεγιάνγκ: «Φεύγω από την Ντόρτμουντ μόνο για Ρεάλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/7/2016 16:26
Την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ εξέφρασε ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος πάντως ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να αποχωρήσει τη φετινή σεζόν από την Ντόρτμουντ.

Τους λόγους που θα έλεγε αμέσως «ναι» σε μια πρόταση της Ρεάλ εξήγησε ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Ο επιθετικός της Ντόρτμουντ αποκάλυψε πως έχει ως μεγάλο στόχο να αγωνιστεί στη «βασίλισσα», ξεκαθαρίζοντας μάλιστα πως θα αποχωρήσει από τους Βεστφαλούς μόνο για λογαριασμό των Μαδριλένων.

Σε ερώτηση του «ZDF» για το αν φεύγει από την Ντόρτμουντ, ο Γκαμπονέζος απάντησε: «Αυτή την χρονιά, όχι» και συνέχισε: «Όμως, ο μόνος σύλλογος για τον οποίο θα έφευγα από την Ντόρτμουντ είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Αν δεν έρθουν να με καλέσουν, δεν φεύγω».

«Ο παππούς μου, ο μπαμπάς της μαμάς μου, πάντα ευχόταν μια μέρα να παίξω στην Ισπανία. Δύο χρόνια αργότερα, όταν πέθανε, του υποσχέθηκα ότι θα δουλέψω σκληρά ώστε μια μέρα να παίξω για την Ρεάλ. H Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο βασικός μου στόχος αλλά αυτή τη στιγμή μου αρέσει στη Ντόρτμουντ. Αν υπάρξει μια ευκαιρία ν πάω στην Ρεάλ, αμέσως θα πω ναι, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επαφή».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.