Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ιταλικός Τύπος: «Ο Πογκμπά θέλει Γιουνάιτεντ»

Ιταλικός Τύπος: «Ο Πογκμπά θέλει Γιουνάιτεντ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/7/2016 02:33
Την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε ο Πολ Πογκμπά, όπως αναφέρει η πλειοψηφία των ιταλικών εφημερίδων της Τετάρτης (20/7).

Το μεγάλο «μπαμ» με την απόκτηση του Πολ Πογκμπά είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιντετ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» φέρεται ότι έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία με τον Γάλλο μέσο, ο οποίος από την πλευρά του ζήτησε από την Γιουβέντους να συνεχίσει στους «κόκκινους διαβόλους».

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι ιταλικές εφημερίδες της Τετάρτης (20/7). Η «Gazzetta dello Sport» έχει στο πρωτοσέλιδο της τον τίτλο «Ο Πογκμπά αποφάσισε. Αγαπητή Γιουβέντους, αφήστε τον να φύγει», υποστηρίζοντας πως ο παίκτης έχει πει το «ναι» σε πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 12 εκατ. ευρώ.

Από την πλευρά της, η «Corriere dello Sport» γράφει: «Ο Πογκμπά επιστρέφει στην Γιουνάιτεντ με 125 εκατ. ευρώ», όσα δηλαδή και τα χρήματα που ζητά η Γιουβέντους για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή. «Ο Πογκμπά ζήτησε να φύγει» είναι ο τίτλος της «Tuttosport» και όλα δείχνουν πως η μετακίνηση του Γάλλου μέσου στο «Όλντ Τράφορντ» είναι θέμα χρόνου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.